Az munkahelyi diszkrimináció ha valakit azért elbocsájtanak mert magasabb végzettséget írt be, egy olyan munkakörre amihez elég ami van neki?
Vagy az lehetséges hogy ezért elbocsájtanak valakit?
Ui:A kérdést nem ide akartam írni..
Teljesen felesleges bármit feltenni. Az illető hazudott, teljesen jogos, hogy emiatt elküldték.
Egye meg amit főzött.
Lehetséges,nem kell hazudni olyan dologról ami nem igaz.
Az az ember aki ezt tette jobbnak mutatta be magát,s ezzel lehet elvett egy olyan másik embertől a helyet akinek szintén 8 általánosa van.De mégis jobb mint a másik 8 általánossal rendelkező ember.Csak ő mellette szólt a bizonyítvány.
Így megérthető az elbocsájtás.
Diszkrimináció ez esetben nem lép fel mivel hazudott,és olyat mondott ami nincs.
Te tisztában vagy a diszkrimináció fogalmával?
Szerintem nem...
Nem az. Mivel hazudott, ezért küldik el.
Az illető egyet tehet. Bemegy a főnökéhez, és megpróbálja meggyőzni, hogy ő mennyire szeretné ezt a munkát, és csak azért hazudott, hogy biztosan megkapja. Elmondja, hogy ő rátermett, és el tudja végezni.
De ez nem diszkrimináció!
ma 15:35
Tisztában vagyok vele igen,és tudom hogy az iskolai végzettség is a munkahelyi diszkriminációhoz tartozik.Ha valakinek alacsony a végzettsége,ezért könnyen diszkriminálhatják és nyilván kamuzni fog,és bízni benne hogy talán nem kérik.Olvass utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!