Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szabálysértési elzáráskor a...

Szabálysértési elzáráskor a hosszú hajat levágják?

Figyelt kérdés
Ha hosszú hajam van akkor azt ugye nem vágják le amikor bevonulok? Már lassan 10 éve növesztem, kb váll alattig ér egy kicsivel és nem lenne jó 5000ft leüléséért levágatni.
2013. okt. 8. 11:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Ja, és természetesen a börtönökben sem vágják le, nem tudom, honnan szerzed ezeket a téves információidat...
2013. okt. 8. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:

na azért ne legyetek ebben olyan biztosak! börtönökben pl külön engedély kell ahhoz ha te holnaptól bajuszt, szakállt akarsz növeszteni, stb, azaz a külsődet valamiféleképpen megváltoztatni, avagy ha "rendezetlennek" találnak, tök simán levágják. értesültem már ilyenről.

Az más kérdés, hogy ez a szabsértési elzárás egy nagy balfa..ság, de hát kérem szépen, ez itt magyarország, ennyire vagyunk képesek ... De csodálkozni azt tudnak, hogy vajon értelmesebb országok miért nem tartanak minket jogállamnak (bár aki egy cseppet is joghoz értő magyar ember, annak is ez a véleménye).

Hát majd talán egyszer megérjük h nálunk se a nemzetközi megállapodásokkal ellentétes jogszabályokat hoznak :(

2013. nov. 10. 07:31
 13/14 anonim ***** válasza:
A női börtönökben nem vágják le a hajat.
2014. jan. 17. 10:34
 14/14 anonim ***** válasza:

na ne legyél biztos benne! ez abszolút helyfüggő, emberfüggő, körülmények-függő stb.

hiába szabsértési elzárás, egy az egyben ugyan úgy kezelnek, mint akit elítélnek X ügyben, ismét helyfüggő, hogy egyáltalán tudják-e miért vagy ott.

Keress "élménybeszámolókat" a youtuben is akár, aztán meglátod a valós helyzetet. ha fiatalkorú vagy, még rosszabb a helyzet, de a leírtakból ezt nem valószínűsítem. Mindenesetre ne várj túl sok jót, amolyan túlélőtábornak fogd fel ... másképp nem megy.

És hiába beszélnek sokan hogy "mert persze te nem csináltál semmit, és a körülmények áldozata stb stb", nos én is meg tudom erősíteni, hogy ebben az országban nem igazán kell valamit tenned ahhoz, hogy büntetést kapj vagy elítéljenek, bőven elég az is, ha nem vagy szimpatikus vagy éppen csak a statisztikához kell az elítélés/büntetés/bírás. Én magam is jártam már úgy, hogy 3 rendőr megállított a nagy éjszakában, és az ég világon semmi kivetnivalót nem is találtak, de úgy hát ugye ez magyarország, és úgy lazán a képembe nyögte az egyik röhögve, hogy "na és ugyan hogy bizonyítja 3 rendőrrel szemben, hogy tényleg be volt kötve?", és tehát annak ellenére h be voltam kötve, kaptam egy csekket a biztonsági öv hiányáról ... na most az ilyen esetek ellen mégis mit lehet tenni? semmit.

2014. jan. 18. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!