Szabálysértési elzáráskor a hosszú hajat levágják?
Figyelt kérdés
Ha hosszú hajam van akkor azt ugye nem vágják le amikor bevonulok? Már lassan 10 éve növesztem, kb váll alattig ér egy kicsivel és nem lenne jó 5000ft leüléséért levágatni.2013. okt. 8. 11:53
2/14 anonim válasza:
Mi a francért vágnák le? Nem katonaság az.
3/14 anonim válasza:
Dehogy vágják le.
Hogy jutott eszedbe ilyen hülyeség?
4/14 A kérdező kommentje:
Onnan gondoltam, hogy a börtönökben is levágják. Jó mondjuk ez nem börtön de azt hittem valami hasonló lesz itt is.
2013. okt. 8. 12:45
5/14 anonim válasza:
már 5ezer ftért képesek benntartani? mocskos magyarország...
6/14 A kérdező kommentje:
Képesek, mert nem fizettem be, gondoltam majd leközmunkázom. De közben bejött az új szabály, hogy nem lehet, csak ha orvosi alkalmasságit kérek róla, ami kb 3000 ft, tehát azért fizessek hogy dolgozhassak ingyen. Ez meg utólag derült ki. Mind1, ha jobb nekik, hogy egy fillért sem látnak meg még etetniük is kell akkor legyen ennyi örömük, legalább nekem se kerül semmibe:)
2013. okt. 8. 13:12
7/14 anonim válasza:
bocsánat, de nem ingyen dolgozol, hanem annak az összegnek a fejében, amire valami miatt büntettek.
Valószínűleg nem vagy ártatlan, bár elhiszem, hogy a körülmények ellened játszottak össze ...
Biztos, hogy nem vágják le a hajadat.
8/14 anonim válasza:
Én le szoktam amortizálói a sérelmeimet találomra ismeretlen embereken és akkor kielégülök.
9/14 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó előtti, ebben tényleg nem vagyok ártatlan, ezt elismerem. De ennél jóval nagyobb összegűeket kaptam ártatlanul. Volt 1*10.000 ft, amikor volt barátnőm behányt az állomáson és mindhárman akik ott voltunk kaptunk fejenként 10.000 ft bírságot közegészségügyi bírság címen, de ezt szerencsére törölték, mert rosszul lett kitöltve. Meg volt hogy 60.000-s csekket kaptam amiben szintén ártatlan voltam (nem én vezettem, aki vezetett nem kapott semmit, én meg kaptam a csekket), azt meg még mindig törlesztem, 15.000 még hátra van belőle. Úgyhogy mindig betalálnak ezért is lenne jó ezt leülni, mert ennyivel is kevesebb, a 60asat úgysem lehet se közmunkázni se leülni.
2013. okt. 8. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!