Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha SZABÁLYSÉRTÉSI tárgyaláson...

Ha SZABÁLYSÉRTÉSI tárgyaláson nem tudok megjelenni, mert nem tudom átvenni az idézést, mi fog történni?

Figyelt kérdés
úgy tudom, meghozzák nélkülem az itéletet, de azért megkérdezem...

2013. szept. 26. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, meghozzák. Létezik olyan, hogy kézbesítési vélelem. Ha nem veszed át a postától, akkor is kézbesítettnek fogják tekinteni (második kézbesítési megkísérlést követő 5. munkanapon). Lemondasz a védekezés jogáról ezzel. Persze utána még fellebbezéssel élhetsz majd (a határozat közlésétől számított 8 napon belül).

Más sem tudja átvenni az idézésedet? Mert jobb lenne elmenni a tárgyalásra.

2013. szept. 27. 13:24
 2/2 A kérdező kommentje:
az ilyenfajta hivatalos levelet nem is veheti át más egyrészt, másrészt én Genfben élek, a tárgyalás meg Zalaegerszegen lenne, és isten bocsássa meg, nincs kedvem x összegért repkedni oda-vissza, elég lesz a pénzbirságot kifizetni (remélem az lesz)
2013. szept. 28. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!