Milyen a szabálysértési elzárás?
Figyelt kérdés
Mármint kik közé raknak? Betesznek mindenféle komolyabb bűnözők közé is? Hogy telik bent egy nap?
Lehet, hogy majd 2 napot le kell húznom bent, ezért érdekel.
2013. ápr. 25. 23:07
1/8 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok, ezért érdeklődéssel várnám a válaszokat.
2/8 anonim válasza:
Lehet,sokkal több napot.Majd megtudod.
5/8 anonim válasza:
Nem fát és nem rezet loptam, kedves Majom, hanem nem vettem észre egy táblát, és ezért szabálytalanul parkoltam. Na, ehhez mit szólsz?
6/8 A kérdező kommentje:
MIért is vártam értelmes válaszokat. Amúgy meg helyszíni bírságot kaptam, mert olyan helyen ittam, ahol nem kellett volna.
2013. ápr. 26. 10:52
7/8 Dave. válasza:
Engem is érdekelnének a részletei és hogy lehet a 25 ezeres helyszíni bírságomat ezzel kiváltani
8/8 anonim válasza:
nem tesznek mindenféle bűnözők közé, olyan helyre kerülsz, ahol hasonszőrűek vannak, szabs-esek, balekok, max drogosok; ez a legenyhébb fokozatú elzárás, viszonylag laza körülmények közt: napközben nyitott zárkaajtók, szabadon lehet járni-kelni, olvasni, pihenni, beszélgetni, etc... semmi extrával nem kell számolni, de azért... ha egy mód van rá, passzold (fizesd ki), mert ugyan elévül azonnal, de a bü-nyilvántartásban benne lesz a leselejtezésig, tehát ha az erkölcsiben nem is, de mindenképpen marad nyoma a yardon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!