Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem túlzás, hogy már egy kis...

Nem túlzás, hogy már egy kis csoki miatt elzárás járhat?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi van ezekkel a magyar törvényekkel,már egy 100-ft os csokiért is lecsuknak 72 órára.

Nem túlzás ez?

Ma is egy idős nénit vittek el bilincsben a rendőrök egy cs.cukorért és azt mondták,hogy viszik lecsukni.

Szerintem nem igaz,mert a bíróság dönt,hogy lesz e 72 óra elzárás vagy nem.

Szerintetek nem túlzás ez?

2013. febr. 6. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Ha engem kérdeznének én nyilvános botozást javasolnék, a piactéren.
2013. febr. 6. 21:41
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
A cukor luxus cikk, ha még kiflit,vagy kenyeret vagy a tököm tudja mit lop, akkor azt mondom,hogy oké, de a cukor?!Lopás az lopás...mindig arra panaszkodnak az emberek,hogy nem elég keményen büntetik a bűnelkövetőket...most meg az a baj,hogy túl szigorú?!80 éves vagy 15, cigány vagy magyar, nem számít a lopás az lopás, nincs kivétel!
2013. febr. 6. 21:44
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Egy cs. cukor még a szabálysértés kategória. Mit kerestek ott a rendőrök?
2013. febr. 6. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

A lopás az lopás. Régen úgy ment hogy ha elloptál valamit legyen az egy tojás levágták a kezedet, mivel már nem ilyen világot élünk, így a lecsukás a módszer.

És valóban a cukorka luxuscikk, az embernek nincs rá szüksége, ha kenyeret, vagy alapvetőt lopott volna az megint más lenne, de akkor is lopás.

Szerintem ez így van rendben, és ne legyen kivétel mert akkor más is csinálni fogja, szerintem ez teljesen jogos húzás volt hogy bilincsben vitték el, megérdemelte.

2013. febr. 6. 21:55
 5/13 bumbi02 ***** válasza:
85%
Nem túlzás. A lopásban nem a mértéket, hanem a tényt kell büntetni. Persze a mértéktől függ a büntetés mértéke is.
2013. febr. 6. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:
14%
Ez csak a magyar lakóságra érvényes.
2013. febr. 6. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
72 óra egyáltalán nem sok, nem túlzás, főleg, hogy büntetett előéletű sem lesz tőle az elkövető.
2013. febr. 6. 22:09
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon jó ez a törvény!
2013. febr. 6. 22:11
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem túlzás, a lopás az lopás. A megélhetési lopás volt túlzás, mi bezzeg dolgozzunk a pénzünkért, mást meg meg se büntetették lopásért anno.
2013. febr. 6. 22:24
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem túlzás.

Köszönöd a "kedves" roma lakosságnak ezeket a törvényeket.

2013. febr. 6. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!