Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apám megőrült, őrjöng, csapkod...

Apám megőrült, őrjöng, csapkodja az ajtót, ordítozik, kint az udvaron, anyámat lökdöste is. Mit tenne most a rendőrség? Mert ha nem hagyja abba kihívom őket.

Figyelt kérdés
Fél utcát felveri, egész nap ordítozott, elmebeteg. Nem lehet neki semmit mondani. Idegenekkel normális, de mi hozzá se szólhatunk. Ha nekem jön, én leütöm. Agresszív is. Csak az csak olaj lenne a tűzre, ha most kihívnám a rendőrt, úgyse igen vinnék be.
2013. okt. 3. 20:14
1 2
 11/14 Macungo ***** válasza:

Szerintem óvatosan kéne fenyegetőzni neki, lehet, hogy visszájára fordul, ilyenkor az a legjobb, ha tudta nélkül egyik napról a másikra leléptek anyukáddal. Nem szabad, hogy megsejcse el akarjátok hagyni..

Előfordulhat, hogy annyira kétségbeesik, hogy úgy érzi nincs veszteni valója és magában vagy bennetek kárttehet..

Ott kell hagyni, ha a hárzorvos nem tud segíteni, hogy bezárják.

2013. okt. 3. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Hasonló faterom van ha épp iszik, nem tudom mit lehet tenni.
2013. okt. 3. 22:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Bár tenne magába kárt. Tudom, nem szép dolog, mert az apám, de legjobb lenne ha nem is lenne. Útálom, egyszerűen ki nem állhatom. Én nem avatkozok bele, igaz, öcsémet is piszkálja, de tart tőlem, már mondta is. Az orvosa se tesz semmit, neki mondta, hogy nem bolond, nem fogja szedni. Az akkor aszisztens osztálytársam anyja volt, onnan tudom... Nem hívok ide egy haverom se, mert ez ha olyanja van akkor is nekikezd ordítozni, minden. Anyám meg nem tudom, miért nem lép. Ma már majdnem kihívta a rendőrséget, csak persze mert még szereti, meg fene tudja mi. Amúgy ha normális, én nem borul el az agya, akkor rendes, de mostanába jó, ha egy hétig normális, utána 2-3-ig is hülye. Anyám szülei nem élnek már, apámé élnek, de anyám jobba van velük, mint apám. Ők is tudják, hogy elmebajos. Ki is mondják. De gyereknek is hülye volt, 5-6 évesen már megverte a szomszéd kislányt, mert csúfolta a szemüvege miatt. Anyám őstermelő, apám egyéni vállalkozó. Ház közös. Ha oda kerülne a dolog, hogy válás, akkor apám úgyse adná a házat, de mi se neki, úgyhogy árverezve lenne. Anyámnak volt egy 4-ese lottón, de csak 1 millió, az vajmi kevés. Több pénz meg incs, mert apám ahogy jön, úgy költi. Bejárót csinál, már egy telek árát verte bele. Meg egyéb ilyen hülyeségei, amit ki nem magyarázol neki. Ha azt hiszi úgy jó, akkor nem lehet kimagyarázni neki. Amúgy pár éve építkeztek, 2007-ben lett átadva a ház, az egész telek, minden érne vagy 30 milliót. Volt neki egy gyomorfekélye, akkor el is temette magát. Sajnos nem lett igaza. Akkor annyira hülye lett, hogy már nagyanyámék jöttek el, beszélni vele, hogy vagy magához tér, vagy ők hívják ki a rendőrt. De ez 2007-ben volt. Akkor kezdte normálisan szedni a gyógyszert, azt mondta a doki, hogy a gyomrára szedi. (amúgy nyugtató volt) 2006-ba halt meg a testvére, akivel egyébként abszolút nem voltak jóba, egy hónapba egyszer ha találkoztak, de akkor se volt családias hangulat. Akkor is szedett valamit, de az valami erősebb nyugtató volt, az igazán jó volt neki. Már ötletünk sincs, hiába, bolond. Nem ismernék ennyien raknék fel videót is, de annak is én innám meg a levét. Amúgy pénzem elszedte, nem is keveset, azt, amibe ő egy fillért nem adott, de rámkiabálja, hogy miatta kaptam, mert hogy ő van mindenkivel jóba. (amúgy vagy nem, mert én vagyok jóba a családdal, nem ő, őt mindenki útálja, mert mindig is egy ilyen nyomorult dög volt) Nem titok, 500.000-et vett el, ebből 80.000-et adott vissza. És úgy, hogy vadidegen embereknél lefoglalózik dolgokat, majd otthagyja. Van, hogy 50.000-rel lefoglalóz valamit, és ha rájön a hoppáré otthagyja. Nem egyszerr eljátszotta már.
2013. okt. 3. 23:01
 14/14 anonim válasza:
Mivel nem vagy 18 a törvény téged véd mivel kiskorú vagy! Menj el a családsegítőhöz és ha megütött készítess egy orvosi látleletet és ha a bíróság kiskorú bántalmazáson kapja a faterod akkor neki akár börtön is járhat. Sok Sikert !
2013. okt. 4. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!