Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apám megőrült, őrjöng, csapkod...

Apám megőrült, őrjöng, csapkodja az ajtót, ordítozik, kint az udvaron, anyámat lökdöste is. Mit tenne most a rendőrség? Mert ha nem hagyja abba kihívom őket.

Figyelt kérdés
Fél utcát felveri, egész nap ordítozott, elmebeteg. Nem lehet neki semmit mondani. Idegenekkel normális, de mi hozzá se szólhatunk. Ha nekem jön, én leütöm. Agresszív is. Csak az csak olaj lenne a tűzre, ha most kihívnám a rendőrt, úgyse igen vinnék be.
2013. okt. 3. 20:14
1 2
 1/14 anonim válasza:
45%
Üsd ki.
2013. okt. 3. 20:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd ki őket. Továbbá próbáld megértetni vele, hogy minden egyes alkalommal ezt fogod tenni, sőt anyádat rábeszéled a válásra is. Anyád miért nem adta be még a válási papírokat?
2013. okt. 3. 20:22
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem jó, simán rámhívja a rendőrt. Priusz meg nem kéne... Elmebajos, amíg szedte a gyógyszerét normális volt. Csak aztán rájött a "nemvagyokénhülyehogygyógyszertszedjek" és azóta idegbajos. Elején normális volt, utána ahogy hülyült, 2006-tól 2009-ig szedte a gyógyszert, azóta meg irtó hülye. Kezelhetetlen, fenyegetőzik, szórja a pénzt. Nem tudok mit tenni, nem vagyok még 18. Akkor már itthon se lennék.
2013. okt. 3. 20:26
 4/14 anonim válasza:
0%
üsd le és mond,hogy elesett :)
2013. okt. 3. 20:27
 5/14 A kérdező kommentje:
Persze, utána meg majd kinyír éjszaka. Amilyen elborult elme... Anyám meg nem tudom. Ő se tudja. Mert hogy hova menjünk. Egye meg a fene, mindegy, csak innen el! Amúgy elvinnék a rendőrök? Vagy csak ejnye-bejnye?
2013. okt. 3. 20:31
 6/14 anonim ***** válasza:
8%
Miért ne ordítozhatna? Anyád meg apád ügye, te ne avatkozz bele, amíg nincs komoly tetlegesség.
2013. okt. 3. 20:38
 7/14 anonim ***** válasza:
9%
Biztosan sok a gondja, próbáld megnyugtatni.
2013. okt. 3. 20:39
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem fogja "rádhívni" a rendőrt ha te hívod ki őket, mert apádnak éppen elszállt az agya. Anyád próbaképpen adja be a válást, a békítő tárgyaláson ha még szereti akkor feltételül szabhatja azt, hogy apád szedje a gyógyszert. Ha szedi akkor jól bánik veletek? A lakás közös? Mert válásnál feleződik. Egyébként senkinek sincs hova menni mikor éppen válik, max. vissza a szülőkhöz. Általában albérletbe mennek. Anyádnak van munkahelye?

Őket is felhívhatod, sőt fel kell hívnod őket:

[link]

2013. okt. 3. 20:43
 9/14 anonim válasza:
Ha megut esetleg akkor se uss vissza mert az mar onbiraskodas!Ilyet hogy usse le nem tudom,hogy lehet valaszolni de gratulalok!Probaljatok vele beszelni,hogy ha nem kezdi el ujra szedni a gyogyszert akkor elkoltoztok tole...Esetleg koltozzetek is el tole ha tudtok valami rokonhoz ha nem tudtok vele megegyezni es csak eszreveszi,hogy nem csak beszeltek hanem cselekedtek is!Sok sikert! :)
2013. okt. 3. 20:45
 10/14 anonim ***** válasza:

Menjetek el apád háziorvosához, és mindezt meséljétek el neki. Ő tudja, hogy milyen gyógyszert írt, és a gyógyszer elhagyása mit válthat ki.( Lehet, hogy a pszichiátria lesz a megoldás.) Ha olyan súlyos a helyzet, van olyan is, hogy kényszer-gyógykezelés.

De azért anyáddal együtt kellene valami haditervet kidolgozni, a dolgok rendes kerékvágásba terelésére.

2013. okt. 3. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!