Beperelhetem-e a főnökömet?
Figyelt kérdés
A főnököm megzsarolt azzal, hogy ha nem fekszem le vele, akkor nem ad fizetésemelést. Mikor ezt várhatóan harmadjára is tudtomra adta egy beszélgetés kapcsán, már felkészülten érkeztem a találkozóra és a táskámban bevittem magammal egy diktafont, amire rögzítettem a beszélgetést. Visszahallgattam a felvételt otthon, felismerhető rajta a hangja és a sajátomé is. Tiszta szerencse, hogy teljes hangerőn háttérzajként még az aznapi hírek is hallatszanak, amik éppen a főnököm tévéjéből szóltak, és amikben bemondták a dátumot és az időt. Beperelhetem-e? Elérhetek-e ezzel valamit? Ha igen, akkor mit? Van egy másodállásom is, szóval nem érdekel, ha kirúgnak, ha kell, abból is megélek szűkösen valahogy egy ideig. Még csak 25 vagyok, diplomás, nem azért vettem fel diákhitelt és tanultam át éjszakákat az egyetemen, hogy életem végéig egy féreg mellett dolgozzak, két év is sok volt belőle.2013. szept. 29. 20:12
11/19 anonim válasza:
a felvételt fel lehet használni bíróságon, ez régi tévhit, hogy egy ilyen esetben is előre kéne jeleznie, hogy fel fogja venni.
12/19 anonim válasza:
Ennyi. Elkaptad. Irány egy jó ügyvéd. Szónélkül. Addig dolgozz és mosolyogj. Szerintem pár millióért egy peren kívüli megállapodás pont jó lesz. Ha nemakkor büntetőper, majd polgári per. Simán nyersz. Ha úgyis útálod, lépd meg. Én megtenném.
13/19 anonim válasza:
Szerintem az itteniek abból következtettek rá, hogy lefeküdt vele, hogy elmondta ez a harmadik alkalom és a lány felment a lakására.(A főnök TV-je szólt) Logikus a következtetés, minek mentél fel olyan ember lakására, aki tudtad hogy nem rendes alak. Most komolyan, hányan voltak már innen a főnökük lakásán kettesben?
14/19 anonim válasza:
Mégis minek kellene beperelni?? A fõnököd, akkor emeli a fizetésed amikor Õ azt akarja. Arra meg hogy feküdj le vele nem kényszerít, tehát próbléma???
15/19 A kérdező kommentje:
Nem a főnököm lakásán történtek a beszélgetések, hanem az irodájában. Egy újságnál dolgozok, ahol az irodákban folyamatosan mennek a hírek kivetítőkön. Egyébként párkapcsolatban élek, a főnököm 60, családos, gusztusom nem lenne közeledni hozzá.
2013. szept. 29. 20:58
16/19 anonim válasza:
Amikor nekem volt ilyen nem fogadták el a hangfelvételt bizonyítéknak mert elörre megfontolt szándékkal beleegyezése nélkül vettem fel. Mond azt,ha kérdezik a bíroságon,hogy véletlenül úgy felejtettted a diktafont és azért van meg a hanganyag.
17/19 anonim válasza:
"hányan voltak már innen a főnökük lakásán kettesben?"
Ha megjavítottam a nyomtatóját az számít?
Azért mert ő nő,én meg férfi vagyok,nem feltétlenül fogunk dugni,ha egy légtérben vagyunk kettesben. Az érvelésed elutasítva.
18/19 anonim válasza:
"Egyébként párkapcsolatban élek, a főnököm 60, családos, gusztusom nem lenne közeledni hozzá."
Akkor mi a problémád? Nem fekszel le vele és kész. Nem kell ezt így túllihegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!