Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Beperelhetem-e a főnökömet?

Beperelhetem-e a főnökömet?

Figyelt kérdés
A főnököm megzsarolt azzal, hogy ha nem fekszem le vele, akkor nem ad fizetésemelést. Mikor ezt várhatóan harmadjára is tudtomra adta egy beszélgetés kapcsán, már felkészülten érkeztem a találkozóra és a táskámban bevittem magammal egy diktafont, amire rögzítettem a beszélgetést. Visszahallgattam a felvételt otthon, felismerhető rajta a hangja és a sajátomé is. Tiszta szerencse, hogy teljes hangerőn háttérzajként még az aznapi hírek is hallatszanak, amik éppen a főnököm tévéjéből szóltak, és amikben bemondták a dátumot és az időt. Beperelhetem-e? Elérhetek-e ezzel valamit? Ha igen, akkor mit? Van egy másodállásom is, szóval nem érdekel, ha kirúgnak, ha kell, abból is megélek szűkösen valahogy egy ideig. Még csak 25 vagyok, diplomás, nem azért vettem fel diákhitelt és tanultam át éjszakákat az egyetemen, hogy életem végéig egy féreg mellett dolgozzak, két év is sok volt belőle.
2013. szept. 29. 20:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
4%
Zsarold meg!
2013. szept. 29. 20:15
 2/19 anonim ***** válasza:
8%
Akkor már r.banc-zsaroló lesz. Még jobb.
2013. szept. 29. 20:16
 3/19 anonim válasza:
14%
Ha ennyire sértőnek találod, és meglennél a munkád nélkül minek feküdtél le vele...?
2013. szept. 29. 20:17
 4/19 anonim ***** válasza:
20%

"Ha ennyire sértőnek találod, és meglennél a munkád nélkül minek feküdtél le vele...?"

Pénzért:

"A főnököm megzsarolt azzal, hogy ha nem fekszem le vele, akkor nem ad fizetésemelést."

2013. szept. 29. 20:18
 5/19 anonim ***** válasza:
6%
Beperelheted, de nem érsz vele sokat. Ha nem közölted vele, hogy felveszed a beszélgetést, akkor a felvétel nem használható bizonyítékként. Nem ajánlanám, hogy zsarold, mert az bűncselekmény. Hagyd ott és kész. Van ilyen.
2013. szept. 29. 20:20
 6/19 A kérdező kommentje:
Három egymást követő beszélgetésben zsarolt meg, nem feküdtem le vele egyszer sem. Épp ezért nem vagyok biztos abban, hogy ez így kimeríti-e a zsarolás fogalmát. Nem erőszakoskodott és nem tett velem semmit, csak elmondta, hogy ha nem teszem meg, nem emeli a fizetésem.
2013. szept. 29. 20:22
 7/19 A kérdező kommentje:
bocsánat, ha nem érthetően fogalmaztam
2013. szept. 29. 20:23
 8/19 anonim válasza:
90%

Sok itt az IQ-betyár. A kérdező egy szóval nem írta,hogy lefeküdt a főnökével,szóval NEM tette meg!!

Sajnos nem tudok ebben segíteni,én egy ügyvédet javaslok.

2013. szept. 29. 20:23
 9/19 anonim ***** válasza:
49%
Jesszus, komolyan ennyien nem tudnak szöveget értelmezni?
2013. szept. 29. 20:25
 10/19 anonim ***** válasza:
85%

Érthetően fogalmaztál, csak sajnos kevesen tudnak értőn olvasni.

Fordulj ügyvédhez, egy eseleges jelentést szerintem megér, legalább azt kapja, amit megérdemel.

Ha esetleg van párja ennek a szemétnek, majd mutasd meg neki is a felvételt. Ezt is megérdemelné.

2013. szept. 29. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!