Beperelhetem közszeméremsértésért vagy személyi lakhely megsértéséért?
Figyelt kérdés
Panelban lakok és a szomszéd a kutyáját folyamatosan a lábtörlőmre kakiltatja. Ez egészen biztos mert tegnap rajtakaptam!
Valahogy el lehetne vetetni a kutyát, mondjuk ha bemegyek a hivatalba és egy ilyennel előállok, akkor nem röhögnek a pofámba? Sajnos ma már semmiben sem lehet csodálkozni..
Már gondolkoztam, hogy megveszem azt a dögöt és elaltatom,amúgy sincsen jó állapotban, megváltás lenne neki..
2013. aug. 31. 21:27
1/13 anonim válasza:
Te sem vagy normális az biztos.
3/13 A kérdező kommentje:
Miért ne lennék normális? Elmondom neked, hogy a szomszéd nem normális...Ha már fáradtál rámenni a kérdésemre, akkor igazán adhattál volna normális választ..
2013. aug. 31. 21:39
4/13 A kérdező kommentje:
2-es, már gondolkoztam az elköltözésen, de akkor beismerném a vereségem, és azt nem akarom! Én akarok nyerni!
2013. aug. 31. 21:40
5/13 anonim válasza:
te is szarj az ő lábtörlőjére.vagy nyird ki a kutyát.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a "normális" választ..
1: Nem vagyok gyerekes
2: Állatgyilkos se vagyok..
2013. aug. 31. 21:45
7/13 tetro válasza:
21.45
Ja, nem... :D
"Már gondolkoztam, hogy megveszem azt a dögöt és elaltatom"
8/13 anonim válasza:
Ősidők óta használatos módszert fogok mondani: kommunikáció. Beszéld meg a szomszéddal, miért csinálja ezt, mi lesz ennek a következménye...
9/13 A kérdező kommentje:
Humánosabb megoldás lenne mint a gyilok...Már megprobáltam vele beszélni, de nem áll se velem, se a feleségemmel.szóba.
2013. aug. 31. 22:25
10/13 anonim válasza:
Szüntesd meg a lábtörlőt, és nem lesz hova kakilnia. Egy kicsit többet kell majd takarítani az előszobában, de legalább nem kutyaszart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!