Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Beperelhetem közszeméremsértés...

Beperelhetem közszeméremsértésért vagy személyi lakhely megsértéséért?

Figyelt kérdés

Panelban lakok és a szomszéd a kutyáját folyamatosan a lábtörlőmre kakiltatja. Ez egészen biztos mert tegnap rajtakaptam!

Valahogy el lehetne vetetni a kutyát, mondjuk ha bemegyek a hivatalba és egy ilyennel előállok, akkor nem röhögnek a pofámba? Sajnos ma már semmiben sem lehet csodálkozni..

Már gondolkoztam, hogy megveszem azt a dögöt és elaltatom,amúgy sincsen jó állapotban, megváltás lenne neki..

2013. aug. 31. 21:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy nem tanulna az esetből. Mindenképpen megakarom leckéztetni!
2013. szept. 1. 09:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor végy kutyát és szarasd a lábtörlőjére. Vagy ami még jobb, nylonzacskóval vagy gumikesztyűvel rakd át a kakit az ő ajtaja elé, vagy kend szét rajta. Esetleg a falon, mert onnan lehetetlen levakarni.

Jogi lépést max akkor érdemes, ha lefilmezed, amint a lábtörlődre rondít a dög. Addig a szomszéd tagadhatja, hogy az ő kutyájából jött ki a salakanyag. Bár akkor sem lesz semmi következménye, mert nem keletkezett 50000 Ft feletti kár. Ha az ellopott mobiltelefonok után sem nyomoznak, majd pont lábtörlőre szaró kutyákat fognak hajkurászni?

Vagy egércsapdákat helyezz ki a lábtörlőre.

2013. szept. 1. 11:15
 13/13 kovpet ***** válasza:
Ha megint odaszaratja, akkor vidd neki vissza a szart, hogy "kedves szomszéd, elejtett valamit az ajtónk előtt" :)
2013. szept. 1. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!