Elegendő ez a feljelenteshez?
X ember hirdetèsère emailban jelentkeztem hogy elválallna egy adott munkát xx összegèrt az illető igent mondot kèrdeztem hogy tud e számlát adni azt ìrta nem Másnap ìrta emailba ès a fòrumon hogy nem aktuális a munka
A levelezèsünk felkerült a fòrumra èn tettem fel
Elegendő bizonyìtèk ez hogy megbüntessèk? Mennyi az esèlye ha vizsgálodnak?
A munka köztünk nem jött lètre nem fizettem neki ès ìgy ő sem adott számlát. Vagy a hirdetès is elegendő bizonyìtèk?
Végigolvastam a topikot, és a kérdező egyre színpatikkusabb lett.
Ilyen emberből kellene sok.
Aki teljesíti állampolgársági kötelessègét.
Ha 44-ben sok ilyen lett volna, akkor egyetlen zsidó sem úszta volna meg.
A hatályos tőrvényeket mindíg be kell tartani.
Szerintem nincs igazad!
Ez nem bizonyíték mert
1. a szóban forgó estben nem történt semmi csak emailon érdeklődés amely szerint vállalna feketén munkát de semmi több mivel a feljelentő nem tudja vagyis hamisan azt állítja hogy ott járt ezért megütheti a bokáját
2. hamis tanuzás a feljelentő részéről
Melyik ez a honlap most már kiváncsivá tett tudja valaki
Kedves kérdező!
Nagyon rossz ez a hozzáállás! A szóváltások (írásbeli üzenetek) ami közted és a másik fél között volt jogilag (mármint polgári jogilag) nem rendelkezik semmilyen következménnyel. Beszéltetek valamiről, de az nem valósult meg, így az egész dolog -ahogy írtam- egy 0. Sem a rendőrség, sem az adóhatóság nem foglalkozna ezzel. Ha mégis, akkor azokat is megbüntetnék, akik nem kértek számlát. Ugyanis ezt bizonyítani kéne, hogy márpedig ők kértek. Obszcén beszédért az adott fórum moderátorát kell megkeresni. Ha pedig valakiről meg nem történt dolgot állítasz, akkor hamis tanúzást követsz el! Ezen kívül van itt rágalmazás is részetekről. Én nagyon óvatosan járnék el helyetekben, semmiféleképpen nem fenyegetőznék és semmi ilyesmi! A végén még ti jöttök ki belőle rosszabbul!
Szerintem jelentsd föl, -hiszen úgy is azt várod, hogy valaki ebben megerősítsen!
Aztán szakadj le erről a témáról, mert már kezdesz unalmas lenni!
Ui: Annak idején a Gestapo örült volna, ha még több ilyen -hasonló jellemű- ember élt volna Magyarországon!
"Nem hiszem hogy fel lehetne jelenteni engem csak mert kitettem néhány levelezésünket a fórumra "
Pedig nagyon megérdemelnéd, hogy téged is feljelentsen valaki. Hozzáállásod több mint undorító.
Ha elvállalta volna a munkát és rosszul kivitelezi és nem javítja, akkor megérteném hogy fontolgatnád a feljelentgetést...de így?
Munka olcsón bezzeg tetszene.
És ne hidd, hogy csak mert gyesen lévő kismama vagy jobb fényben tüntet fel téged...
Gerinctelen vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!