Elegendő ez a feljelenteshez?
X ember hirdetèsère emailban jelentkeztem hogy elválallna egy adott munkát xx összegèrt az illető igent mondot kèrdeztem hogy tud e számlát adni azt ìrta nem Másnap ìrta emailba ès a fòrumon hogy nem aktuális a munka
A levelezèsünk felkerült a fòrumra èn tettem fel
Elegendő bizonyìtèk ez hogy megbüntessèk? Mennyi az esèlye ha vizsgálodnak?
A munka köztünk nem jött lètre nem fizettem neki ès ìgy ő sem adott számlát. Vagy a hirdetès is elegendő bizonyìtèk?
"X ember hirdetèsère emailban jelentkeztem hogy elválallna egy adott munkát xx összegèrt az illető igent mondot kèrdeztem hogy tud e számlát adni azt ìrta nem Másnap ìrta emailba ès a fòrumon hogy nem aktuális a munka"
Semmi értelme a feljelentésnek! Munkavégzés/fizetés nem történt. A hirdetés meg munkavállalásról szólt, -ha jól értem a kérdést, bár az első sor kicsit zavaros!
Honnan tudod, hogy ott nem adott számlát?
Illetve egyáltalán miért foglalkozol ezzel?
Nem vállalta el a munkát és nem fizettél neki, akkor mi a gondod?
Fel kel jelenteni.
De vajon mért nem ad számlát?
csak annyi hogy +27százalékot fizetsz, ahhoz képest, amit mondott
meg +42 százalékot, hogy abból befizethesse az munka adóját, meg az sztk-ját.
Tehát felfele kell alkudnod, ha becsületes akarsz lenni.
téged ez miért zavar ennyire?
Nem adott számlát, pedig neked kellett volna, így nem jött össze az üzlet, majd keresel mást...
Nyilván ő is ad számlát, ha eleget fizetsz neki...
mert adòcsalò nem?
meg is tettem nav vizsgálòdik mennyi az esèlye hogy megbüntetik? helyes hogy feljelentettem? (gyeses anyukáròl van szò)
legalább is ugy tudom
amùgy szerintetek ez elegendő bizonyìtèk hogy megbüntessèk többen tanuskodunk ellene de ő mindent megcáfol van bizonyìtèka több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!