Elegendő ez a feljelenteshez?
X ember hirdetèsère emailban jelentkeztem hogy elválallna egy adott munkát xx összegèrt az illető igent mondot kèrdeztem hogy tud e számlát adni azt ìrta nem Másnap ìrta emailba ès a fòrumon hogy nem aktuális a munka
A levelezèsünk felkerült a fòrumra èn tettem fel
Elegendő bizonyìtèk ez hogy megbüntessèk? Mennyi az esèlye ha vizsgálodnak?
A munka köztünk nem jött lètre nem fizettem neki ès ìgy ő sem adott számlát. Vagy a hirdetès is elegendő bizonyìtèk?
Szerintem is borzalmas a hozzáállás, olyan embert feljelenteni, aki az ég világon semmit nem ártott neked, nem bántott, nem lopott meg, nem vert át stb.
Valószínűleg az illető is csak megélni próbál valahogy, úgy ahogy sikerül neki...
a fòrumon okoskodik nagyszájù nem közènk valò ez mellett opcèn kifejezèseket is használt
állampolgársági kötelessègem bejelenteni nem?
mostanában sok ilyen esetről tudok tehát feljelenthetek bárkit ha van rá bizonyitèkom ès ez az nem? Ezzel simán nyerek pert ès az illető veszìt vagy talán nem ìgy van?
"..opcèn kifejezèseket is használt"
Kedves kérdező! Ezek után -szerintem- jobb ha sehova sem jelentgetsz!
haha!
De már folyamatban van a vizsgálat!
Igen ez a fórum szakmai fórum ennek az embernek semmi keresnivalója ott!
Nem hiszem hogy fel lehetne jelenteni engem csak mert kitettem néhány levelezésünket a fórumra amit megjegyzek nagy elkeseredésemre törölt a moderátor majd egy újaból kapcsolatba lépett velem az illető zaklatott privat levelekben amit szintén közzé tettem a fórumon
ezt a moderátor nem törölte szerencsére
Még annyi hogy emailon meg van az összes üzenete más kollégát a fórumróé is zaklatott
Kell ennél több bizonyíték hogy illegálisan dolgozik ( megjegyzem hogy mi azt állítjuk többen hogy nem adott számlát) Nehéz lesz bizonyítania bármit is nem szerintetek?
Üdv! Kedves kérdező! Ez így semmi. Nem végzett semmilyen munkát, nem kapott érte fizetést, pénzt így az egész ügy egy nagy 0.
Egyébként miért kellett volna számlát adnia? Egyéni vállalkozó volt, vagy egy cég hirdette magát? Ez esetben a ugyanis kellett volna számlát adnia, egyébként meg nem. A vállalkozási szerződést nem csak vállalkozóval lehet kötni. Azt mondod, hogy ez meg ez a munka, írunk róla egy szerződést, aláírjuk csókolom. Ugyanis a számla sem más, mint egy szerződés. Ha ő utána az adóbevallásnál ezt az összeget bevallja, akkor nem hiszem, hogy bármilyen bűncselekményt elkövetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!