Mi kell ahoz hogy ügyvéd lehessek? Többi lent.
Szeretnék egy jó ügyvéd lenni mert szerintem-és-mások szerint is megvan bennem az ami egy jó ügyvédnek kell. A szám :)) Ezalat azt értem hogy tudok beszélni normálisan és kitudok álni magamért másért s mindig elnyerem a magam igazát a legtöbb esetben.
Azomban még csak most megyek tizedik osztályba. És szeretném megtudni azt hogy számít az hogy milyen liceumot végzet vagy csak az egyetem számit és a továbbképzések?
És ezenkivül mi kell még?
"s mellesleg meg azt is hozza tette h penze mindent elleet intezni s nem kell beszarni a vizsgaktol :"
Nem tudom, hogy melyik országból jöttél, de itt garantáltan nem lesz könnyű levizsgáznod, és pénzzel sem fogod megvenni a diplomád.
Ahonnan te jössz, ott minek ügyvéd, ha pénzzel mindent el lehet intézni? Akinek több van, az nyert.
Bár szerintem nem teljesen igaz, amit írsz.
Sok szép egyéb szakma van még, válassz valami jobban hozzád valót.
Most már nem vagy sem kedves, sem kérdező, inkább csak...Te szerencsétlen!
Azt írtam, hogy úgy tudom, hogy Romániában 1-10-ig vannak az érdemjegyek, ráadásul nem tudsz helyesen írni magyarul, így felvetődött bennem, hogy esetleg nem Szudánból jöttél, vagy Panamából, hanem esetleg valamelyik közelebbi országból. "hogy csak annyit tudok, hogy Romániában 1-10-ig osztályoznak"...Örülnél neki, ha olyan IQ-d lenne, mint nekem és ráadásul ennyire olvasott lennél. Szerencsétlen baromfi!
Kedves kérdező!
Én is Romániában élek, de nem vagyok román anyanyelvű.15 vagyok, és én is hasonló életpályát szeretnék választani magamnak.
Mint már mondtam,Romániában élek, és jól tudom, hogy mi folyik itt.Ismét azt kell belátnom, hogy Románia korrupciókézségét, a mi generációnk sem fogja megváltoztatni.Ahelyett, hogy törekednél, hogy egyre többet tanulj és tanulj, te előveszed az általam undorítónak talált eszmét, a korupciót.
Hát igen, pénzzel mindent ellehet intézni és ismeretséggel,de felvilágosítalak, hogy csak itt.Egy normális államban, ahol erkölcsies emberek élnek, ott nem ismeretséggel szereznek jogi diplomát.Az ilyen korrupt mentalitású embernek, mint neked, csak egy problémája van...az, hogy pénzzel nem tud IQ-t és emberiességet venni magának.
Én is reménykedem egy szép jövőben,de főleg az itteni magyarságéban,mivel én jól tudom, hogy mennyit kell tanuljak, ha jogta megyek, de azt is'tidom, hogy kétszer jobban kell majd teljesítenem, mivel nem is az anyanyelvemen fogok tanulni.
A kérdezőnek, még annyit, hogy az én álmom az, hogy legyen majd egy generáció, akár Magyarországon, akár Romániában,akik majd megváltják országukat, azzal, hogy feláldozzák magukat, jólétüket, csak azért, hogy majd gyerekeik és unokáik jól éljenek.Ez már megtörtént pl.Németországban,ahol az emberek a két háború elvesztése után, halotjaikat számolván, és házaik romjai felett sírván, képesek voltak felállni, és újjá építeni az egész lebombázott országot, és dolgoztak , nők s férfiak, kezeikből csuroghatott a vér, de ők mindig a tisztességes és tökéletes munka mellett voksoltak.De, most elérték, hogy folyásolják be egész Európát,egy átlag munkás fizetése akkora, mint itt egy kitanult ügyvédé, és természetesen a németminőség magasan a legjobb a világon.
De én úgy látom, mi sem fogjuk megváltoztatni ezt az országot, pedig "mi" még újra sem kéne építenünk az országot, csak tisztességesnek lenni,és ne a saját javunkat nézni,és kihasználni a gyönyörű természeti kincseinket, de ezt mind lehetetlen megcsinálni, mert az állam nem fejleszti a természetes kincseket, mert azok nagy százaléka magyar területen vannak, és mit kell csinálni a magyarokkal? ... rájuk uszítani a népet, hogy takarodjanak ki az országból...és mindezt 15 évesen kellett megélnem, ezért van talán felnőtt gondolkodásom, mert itt hamar fel kell nőni,és elfogadni azt amit tesznek velünk.Ezért nincsenek barátaim, mert ők mind beletörődnek ebbe ami itt történik, és nem képesek összefogni...ez lesz a magyar emberek végső bukása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!