Mennyibe kerülhet egy olyan ügyvéd munkadíja aki
Brüsszelbe megy?
Milyen munkadíjról beszélsz?
2013. szept. 1. 19:04
2/11 A kérdező kommentje:
Valójában nemcsak munkadíj meghatározás kellene. Magyarországon működő ügyvédek vagy átlagban vagy képviselet azaz órához igazítva kérik a munkadíjat és ezen felül a felkészülés,üzemanyag, egyéb kiadások mint telefon,nyomtató használata stb..
Te érted, amit beszélsz?
Mert más nem...
2013. szept. 17. 15:10
4/11 A kérdező kommentje:
Azért beszélhetnél első szám első személyben miután "csak"te nem érted a kérdést!
Miért, úgy veszed észre, hogy tolonganak a válaszok a kérdésedre?
Mert akkor bocsi...
2013. szept. 19. 20:16
6/11 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy "csak" belőled "tolong" a NEM ideillő és a NEM a kérdésre való válaszolás!!! Gondolom ráérsz mert nem dolgozol ezért nem ismered mit jelentene a munkadíj!!! Az egyáltalán nem baj ha valaki nem ismer valamit,de az igen ha az ismeret hiányában megpróbál okoskodni!!! Megkérlek téged menj más felületre kötözködni!!!!
Éppenséggel pont, hogy ügyvédként dolgozom, és ezért is világítok rá arra, hogy értelmetlen a kérdésed. Nem lehet erre így válaszolni. Egyrészt nem tudni, mit jelent nálad, hogy "Brüsszelbe megy", másrészt meg a munkadíjat mindig az adott ügy bonyolultsága, a felek megállapodása, és a konkrét ügyvéd díjszabása határozza meg.
De befejeztem veled a vitatkozást, mert úgysem fogod fel, hogy mit akarok mondani.
2013. szept. 20. 06:41
8/11 A kérdező kommentje:
Ha te ügyvéd vagy akkor már az első szónál felállok és nem beszélek veled többet! Sose bíználak meg!
Hála Istennek, mert egy ilyentől, mint te, el sem fogadnék megbízást. :D
Azért azt szeretem, ha az ügyfeleim képesek értelmesen elmondani a kérdéseiket, vagy legalábbis felfogják, amikor valami még magyarázatra szorulna...
2013. szept. 20. 11:17
10/11 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem mondani: Ügyvédi munkadíj ami az ügy bonyolultságára hivatkozna az úgy néz ki,hogy beszél veled egy fél órát 40000-50000ft-ért ezt azért fizeted mert meghallgatta a problémádat,majd elvállalja az ügyet és ezért még ugyanannyit kér mint a gondod meghallgatásáért, a legtöbb esetben persze mosoly amiért eszébe nincs erről számlát adni.
Kapcsolódó kérdések: