Mi kell ahoz hogy ügyvéd lehessek? Többi lent.
Szeretnék egy jó ügyvéd lenni mert szerintem-és-mások szerint is megvan bennem az ami egy jó ügyvédnek kell. A szám :)) Ezalat azt értem hogy tudok beszélni normálisan és kitudok álni magamért másért s mindig elnyerem a magam igazát a legtöbb esetben.
Azomban még csak most megyek tizedik osztályba. És szeretném megtudni azt hogy számít az hogy milyen liceumot végzet vagy csak az egyetem számit és a továbbképzések?
És ezenkivül mi kell még?
Jogi egyetemet kell végezni, ez az alap.
És az nem könnyű, a szád messze nem lesz elég hozzá.
Nos elöször is tudom hogy kell a jogi egyetem s barátnőm első éves és nagyon nehéz tisztában vagyok vele de ha szeretem az ilyensmit menni fog:)
Főleg ha érdeklödök is iránta :)
Az ember azt csinál amit szeret. Ha van lehetősége rá.
Másodsorban a helyesírással van mit még küzdenem amugysem vagyok magyar származású és elhihetitek nem volt könyű megtanulnom beszélni az írással meg van időm. De lényegtelen.
De lényegében engem az érdekel hogy a liceum (gimi) befolyásolja azt hogy ügyvéd lehessek? vagy az nem számit.?
Bocsánat, nem írtad, hogy a magyar nem az anyanyelved. Így már más, és gratula.
Felvételizni kell, hogy melyik gimibe jártál nem számít elvileg, de egy jobb gimnáziumban magasabb a követlemény, így előnyben leszel.
'Na takarodj az ilyen válaszal okostojás -.-'
A helyesírásod alapján semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!