Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Azt mondják, Magyarországon...

Azt mondják, Magyarországon nincs cigánybűnözés. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Felháborodva olvastam ezt a cikket, tényleg nincs segítség ellenük?

[link]

Hogyan lehetne őket megállítani? Miért tehetetlen a rendőrség, miért huny szemet a polgármester?

Magyarországon máshol is van ilyen erős bűnözés?

2013. júl. 8. 23:33
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
Ez hülyeség! Ha szabad lenne a sok haverod akkor se menne. Csak röhögnének, meg kihúznák magukat a baj alól.
2013. júl. 11. 15:06
 32/35 anonim ***** válasza:
Ez nem így van, de minek győzködjelek. Én nem haverokat hívnék, hanem a barátaimat. Ők bármikor segítenek, ha segítségre van szükségem.
2013. júl. 11. 15:33
 33/35 anonim válasza:
Hát ha olyanok a barátaid . . .
2013. júl. 12. 17:09
 34/35 anonim ***** válasza:
"Csak a bajban derül ki, hogy ki az igazi barát..."
2013. júl. 12. 20:07
 35/35 anonim ***** válasza:
Magyarország egy nagy diliház ami tele van elmebeteg barmokkal, igen kimondom, a társadalmunk nem komplett, mindenki sír, meg nevetgél a másikon, közben magát isteníti, de ha betartanak neki már kuncsorog segítségért az olyanhoz akit korábban agyonröhögött az akkori rossz helyzete miatt. Ez Magyarország. Nyilván akadnak kivételek, de nagyon elegem van, tapasztalatból beszélek, a környezetem teljes csőd, mindenki megőrült és itt nem a cigányság. A cigánybűnözés pedig egy kaja az étlapon a sok közül, sosem kedveltem a cigánypecsenyét. Nem a cigányság a fő probléma, csak egy mellékág, politikusaink visznek minket a nyomorba, ilyen árak mellett többet érek ha csöves leszek és szántóföldeken alszok. Csak egy doboz gyufa kell és némi kaja, a többit megoldom, se ház se adó, se autófentartás.
2014. máj. 10. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!