Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Azt mondják, Magyarországon...

Azt mondják, Magyarországon nincs cigánybűnözés. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Felháborodva olvastam ezt a cikket, tényleg nincs segítség ellenük?

[link]

Hogyan lehetne őket megállítani? Miért tehetetlen a rendőrség, miért huny szemet a polgármester?

Magyarországon máshol is van ilyen erős bűnözés?

2013. júl. 8. 23:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

A 20-asnak igaza van. A magyarok semmi mást nem tudnak, csak jót röhögni a másik magyar szenvedésein, míg egy normális népnél az van, hogy segítik egymást, ha baj van.

De hát magyaroktól mégis mit várhat az ember...

2013. júl. 9. 09:51
 22/35 anonim ***** válasza:
75%

El vagytok tájolva, de nagyon. Mikor volt utoljára olyan, - én a saját életemben nem is emlékszem rá - hogy odajött egy ismét EGY cigány srác, hogy figyi nem tetszik a pofád verekedjünk. Legalább hárman kellenek ahhoz, hogy ha egyedül vagyok be merjenek szólni. Pedig nem vagyok egy vasgyúró. Gyáva emberek és csak akkor mernek provokálni, ha biztosak a fölényükben.

Ha megver egy cigány egy telefon és kb. 30 embert tudok összegyűjteni, vagy egy másik telefon és 5 rendőr ismerős jön azok lerendezik. Ennyit arról, hogy van-e összetartás a magyarok között.

A cigányság összetartó???:O Talán, amikor lopni kell, vagy meglincselni egy tanárt, megkéselni egy sportolót, akkor tényleg nagyon összetartó népség! Amikor azonban dolgozni kéne, akkor mindegyik menekül és elbújik, kibújik. Voltam már nem egy büntetőeljárásban, ahol a sértett és a terhelt is cigány volt. Na hagyjuk inkább, hogy milyen szavakat használtak és hogy beszéltek egymásról. Mit lehet elvárni a magyaroktól? Azt, hogy elkapják a bűnözőket ha cigány, ha magyar, ha horvát, ha szlovák, ha osztrák, ha bushman! Erre mérget vehettek!

2013. júl. 9. 10:24
 23/35 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy nincsenek rendben a dolgok az országban.

Aki mást állít az hazudik!

Az ilyeneknek kívánom, hogy elõbb-utóbb kerüljenek szembe velük, aztán had nézzük!

Bár ezek egy része kintrõl szájal, mert elmenekültek mint a patkányok a süllyedõ hajóról.

2013. júl. 9. 14:21
 24/35 anonim ***** válasza:
#22-es vagyok. Azt kifelejtettem, hogy az eljárásnak nem alanya voltam, hanem joghallgatóként kötelező gyakorlaton voltam rendőrségen, bíróságon és ügyészségen és az ottani tapasztalataimat foglaltam össze. Egyébként sem vagyok egy balhés ember és jobb a békesség, de azért ne mondjuk már azt a fehérre, hogy kék.
2013. júl. 9. 18:57
 25/35 A kérdező kommentje:

"A 20-asnak igaza van. A magyarok semmi mást nem tudnak, csak jót röhögni a másik magyar szenvedésein, míg egy normális népnél az van, hogy segítik egymást, ha baj van.

De hát magyaroktól mégis mit várhat az ember..."

Én még ilyet nem tapasztaltam, ha megnézed az általam küldött link hozzászólásait, ez nem erről árulkodik.

Egyébként nem is értem a hozzászólásodat, te nem magyar vagy?

Szerinted a magyar nem normális nép?

2013. júl. 9. 22:15
 26/35 anonim válasza:
Kedves kérdező! Volt a fókuszba hogy ki állítottak egy kislányt Pestre hogy kiabálja hogy "segítség !" hogy oda mennek-e segíteni. 43:56 mp-ig ott játszotta és nem mentek oda segíteni. És nem vette kőrbe a csajt 6 cigány, vagy akármi. Na ebből gondolom hogy ha egy magyart megvernének annak se segítenének.
2013. júl. 10. 07:09
 27/35 anonim ***** válasza:

26

Igazad van a Magyarok szarban hagyják a másikat!

2013. júl. 10. 11:07
 28/35 anonim ***** válasza:
Igen lehet, hogy így van, de nem pofázni kell erről, hogy ez baj, hanem oda kell menni és megkérdezni, hogy mi a baj!!!
2013. júl. 10. 13:10
 29/35 anonim válasza:
Amúgy 26-os, és 20-as én voltam.
2013. júl. 10. 22:05
 30/35 anonim ***** válasza:

"Ha egy magyar megver egy cigányt, akkor az szól a családnak és tizen visszaadják, mert náluk megvan az ÖSSZETARTÁS."

Ez nem összetartás fogjátok már fel! Persze, hogy ott van a családja percek alatt, hisz ráérnek, nem dolgoznak, sokszor 1 házban lakik az egész rokonság. Ha én felhívom a rokonaimat nem fognak időbe odaérni segíteni, mert dolgoznak. Vagy a te családod is egész nap a brét veri, hogy egy füttyre ott van a família?

Amúgy ezt nevezik lincselésnek. Ha már lincselünk akkor ne 10 ember tegye hanem egy egész falu, akkor talán behúznák a farkukat és még feljelentést se tennének. :) 200-300 embert csak nem ítélnek el.

2013. júl. 11. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!