Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Azt mondják, Magyarországon...

Azt mondják, Magyarországon nincs cigánybűnözés. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Felháborodva olvastam ezt a cikket, tényleg nincs segítség ellenük?

[link]

Hogyan lehetne őket megállítani? Miért tehetetlen a rendőrség, miért huny szemet a polgármester?

Magyarországon máshol is van ilyen erős bűnözés?

2013. júl. 8. 23:33
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
63%

A harcunk.info nem a legjobb forrás , de igazuk van.

A cigánybűnözés létező jelenség.

A kérdésedre válaszolva:

Máshol is van ilyen erős ,sőt valahol még erősebb.

Nyugat-Magyarországon is egyre terjed a fertőzés.

2013. júl. 8. 23:37
 2/35 anonim ***** válasza:
31%
Nekem kicsit kitalált történetnek néz ki..
2013. júl. 8. 23:39
 3/35 anonim ***** válasza:
26%
Már pont ma hiányoltam, hogy rég volt ilyen kérdés amely a cb-re vonatkozik..... :)
2013. júl. 8. 23:43
 4/35 anonim ***** válasza:
44%
Magyarországon bűnözés van.
2013. júl. 8. 23:46
 5/35 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Én ezt nem unalomból, és nem is rasszizmusból írtam ki, hanem azért, mert ez engem is elég közelről érinthet.

Az ilyen hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi a továbbiakban.

2013. júl. 8. 23:47
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

A cikk alatt lévő kommentekben van a vitamin....

A kérdésre válaszolva: van cigánybűnözés, még Lakatos Attila, a fővajda is megmondta.

2013. júl. 8. 23:52
 7/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem is vettem rasszizmusnak és semminek, pusztán kiírtam egy tényt.

Vagy szeretnéd megcáfolni?

Magyarországon bűnözés van.

Ez egy tény, függetlenül attól, hogy cigány-e vagy sem. Van és ezt a problémát kellene valahogy kezelni.

(Nem csak a "cigánybűnözést", hanem összességében a bűnözést.)

2013. júl. 8. 23:52
 8/35 A kérdező kommentje:

"Nem is vettem rasszizmusnak és semminek, pusztán kiírtam egy tényt. "

Elnézésedet kérem, de nem neked szólt a válaszom, hanem az előtted író válaszolónak, csak mire elküldtem, már te is válaszoltál.

2013. júl. 8. 23:56
 9/35 anonim ***** válasza:
67%

Én egyszer Balassagyarmatról mentem haza Vácra és Tereskén vitt keresztül az utam. Amikor megálltunk a buszmegállóban, nem akartam hinni a szememnek. Pontosan 26 cigány állt a buszmegben, a férfiak voltak közülük 14-en, nagy részük nagy darab, hájas, kigyúrt és meztelen felsőtesttel, kopasz, zsíros, napszemüveges fejjel és úgy ordítoztak egymással, hogy már 50 méterre el lehetett hallani, ahogy mentünk feléjük. A buszon addig ülő kb. 10 magyar közül (ebből 6 volt öregasszony) mindenki odaült egy másik mellé, aki üresen volt. Félelmetes volt, ahogy özönlöttek fel a buszra, úgy ordítottak, mint a veszett sakálok, mintha valami indiai bazárba kerültem volna hirtelen...

Azt hittem itt a vég, ezek belénk fognak kötni és letámadnak, mert túlerőben érzik magukat és jó szórakozás nekik a másikat kínozni, de szerencsére mind beültek hátra és onnan vonyítoztak előre nekünk, hogy "csicskák vagytok mind dikk, gáchi mágyárók, nem is mertek visszapofázni, csak ültök meredten előrenézve miiiiii, óóóóh a rák rágjonmeg benneteket, fostok miiiii?!"

A többi meg csak röhögött a frappáns megjegyzéseken.

Pokol volt az út egészen Rétságig, ott szerencsére leszálltak, de ezt nem kívánom senkinek sem. :(

Addig kell elhagyni ezt az országot, ameddig csak lehetséges, mert ezek leölnek minket mind egy szálig...

2013. júl. 9. 00:05
 10/35 anonim ***** válasza:

"Addig kell elhagyni ezt az országot, ameddig csak lehetséges, mert ezek leölnek minket mind egy szálig..."

És hova mész?

Malmöbe?

Az európai országok veszélyben vannak.

2013. júl. 9. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!