Azt mondják, Magyarországon nincs cigánybűnözés. Szerintetek?
Felháborodva olvastam ezt a cikket, tényleg nincs segítség ellenük?
Hogyan lehetne őket megállítani? Miért tehetetlen a rendőrség, miért huny szemet a polgármester?
Magyarországon máshol is van ilyen erős bűnözés?
A harcunk.info nem a legjobb forrás , de igazuk van.
A cigánybűnözés létező jelenség.
A kérdésedre válaszolva:
Máshol is van ilyen erős ,sőt valahol még erősebb.
Nyugat-Magyarországon is egyre terjed a fertőzés.
Utolsó válaszoló!
Én ezt nem unalomból, és nem is rasszizmusból írtam ki, hanem azért, mert ez engem is elég közelről érinthet.
Az ilyen hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi a továbbiakban.
A cikk alatt lévő kommentekben van a vitamin....
A kérdésre válaszolva: van cigánybűnözés, még Lakatos Attila, a fővajda is megmondta.
Nem is vettem rasszizmusnak és semminek, pusztán kiírtam egy tényt.
Vagy szeretnéd megcáfolni?
Magyarországon bűnözés van.
Ez egy tény, függetlenül attól, hogy cigány-e vagy sem. Van és ezt a problémát kellene valahogy kezelni.
(Nem csak a "cigánybűnözést", hanem összességében a bűnözést.)
"Nem is vettem rasszizmusnak és semminek, pusztán kiírtam egy tényt. "
Elnézésedet kérem, de nem neked szólt a válaszom, hanem az előtted író válaszolónak, csak mire elküldtem, már te is válaszoltál.
Én egyszer Balassagyarmatról mentem haza Vácra és Tereskén vitt keresztül az utam. Amikor megálltunk a buszmegállóban, nem akartam hinni a szememnek. Pontosan 26 cigány állt a buszmegben, a férfiak voltak közülük 14-en, nagy részük nagy darab, hájas, kigyúrt és meztelen felsőtesttel, kopasz, zsíros, napszemüveges fejjel és úgy ordítoztak egymással, hogy már 50 méterre el lehetett hallani, ahogy mentünk feléjük. A buszon addig ülő kb. 10 magyar közül (ebből 6 volt öregasszony) mindenki odaült egy másik mellé, aki üresen volt. Félelmetes volt, ahogy özönlöttek fel a buszra, úgy ordítottak, mint a veszett sakálok, mintha valami indiai bazárba kerültem volna hirtelen...
Azt hittem itt a vég, ezek belénk fognak kötni és letámadnak, mert túlerőben érzik magukat és jó szórakozás nekik a másikat kínozni, de szerencsére mind beültek hátra és onnan vonyítoztak előre nekünk, hogy "csicskák vagytok mind dikk, gáchi mágyárók, nem is mertek visszapofázni, csak ültök meredten előrenézve miiiiii, óóóóh a rák rágjonmeg benneteket, fostok miiiii?!"
A többi meg csak röhögött a frappáns megjegyzéseken.
Pokol volt az út egészen Rétságig, ott szerencsére leszálltak, de ezt nem kívánom senkinek sem. :(
Addig kell elhagyni ezt az országot, ameddig csak lehetséges, mert ezek leölnek minket mind egy szálig...
"Addig kell elhagyni ezt az országot, ameddig csak lehetséges, mert ezek leölnek minket mind egy szálig..."
És hova mész?
Malmöbe?
Az európai országok veszélyben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!