Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Július 1-vel a buszos törvényt...

Július 1-vel a buszos törvényt is bevezetik?

Figyelt kérdés
Halottam, hogy hétfőtől vezetik be az e-útdíjat, nemzeti dohányboltokat, stb., de a buszra való felszállás sorrendjével mi a helyzet? Bevezetik azt is?

2013. jún. 29. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Az meg mi?
2013. jún. 29. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
2013. jún. 29. 20:49
 3/6 ConnectCare ***** válasza:
100%

Miskolcon tizenvalahány éve ez a rendszer megy. Elsőre mi is utáltuk, de ma már teljesen természetes, hogy a buszmegállóban a busz elejéhez állok, mutatom a bérletet és megyek a busz belsejébe.

Sőt, ma már ha Pesten vagyok, kicsit furán is érzem magam, ha nem elől szállok fel.

Ti is meg fogjátok szokni!

2013. jún. 29. 21:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Jaaah, nem erre gondolok, nálunk már amióta az eszemet tudom van ilyen, hanem arra, hogy annak is sorrendje lenne, hogy kinek mije van, tehát, hogy aki jegyet vált az száll elsőként, utána a bérletesek. Ez főképp a távolsági buszokra lenne érvényes
2013. jún. 29. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki, ez az élő szabályozás:

[link]

2013. jún. 29. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
győrben is csak akkor nyitja ki a hátsó ajtót amikor csúcsforgalom van(akkor sem mindig) múltkor nagyon fura volt pesten h minden ajtót kinyitott
2013. júl. 16. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!