Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Loptam a tescoban. Attól még...

Loptam a tescoban. Attól még dolgozhatok ott?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi, hogy majdnem 1 éve loptam a tescoból, és le is buktam. Valami kis cukrot loptam vagy mit.. összvissz 500 ft alatt, majd be kellett menni a rendőrségre stb. figyelmeztetés lett a vége. A kérdésem az, hogy ha ott akarnék dolgozni, akkor ez lehetséges? Gondolom egy ilyen cég nem nézi az előéleted meg. (ha esetleg valaki lenézne, hogy ilyen olyan vagyok, akkor elmondom, hogy valaki miatt csináltam meg.. nem magam miatt, de nem fogom elmondani, hogy miért) jó tanuló vagyok, és csak 1× történt meg. Nem vagyok rossz szándékú ember ettől függetlenül.
2013. jún. 16. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szükséges a munkához az erkölcsi bizonyítvány.

Ha nem kérdeznek rá, meg nem kérik a bizonyítványt, akkor szerencséd van. Én dolgoztam már Tescoban raktárosként, de tőlem kérték a bizonyítványt.

2013. jún. 16. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
erkölcsi bizonyítványodban csak akkor van bejedzés ha börtönben is voltál azért amit tettél
2013. jún. 16. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért én a helyedben megnézném hogy még mindig ugyanaz e a biztonsági őr, ha nem is tudnák a munkaadók ő még elpletykálhatja.
2013. jún. 16. 18:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak egy figyelmeztetést kaptam, semmi extrát. Semmi közmunka. Szóval akkor elméletileg dolgozhatok ott, igaz?
2013. jún. 16. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne lepődj meg, ha visszautasít a tesco...
2013. jún. 16. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Amennyire tudom, az erkölcsi bizonyítványt ki kell kérned, így te is láthatod, hogy mi szerepel benne...

Ha benne van, keress más melót (ahol nem kérik).

2013. jún. 16. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak rád várnak. "ha esetleg valaki lenézne, hogy ilyen olyan vagyok, akkor elmondom, hogy valaki miatt csináltam meg.." Nagyon ostoba vagy, ha azt hiszed ez mentö körülmény lehet!
2013. jún. 16. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem dolgozhatsz ott. De még elmehetsz kapálni, onnan csak kukorica tövet fogsz tudni lopni.
2013. jún. 16. 19:05
 9/9 anonim válasza:
Figyelmeztetés nem kerül bele az erkölcsibe, szóval, elmehetsz dolgozni még ha kérik is, de nincs rá garancia, hogy tescoba felvesznek, mert nem bíznak benned :S
2013. jún. 17. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!