Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Pár napja loptam a tescoban...

Pár napja loptam a tescoban egy vacak gumicukrot és egy pisztáciát 459 Ft értékben összesen. Mi lesz most?

Figyelt kérdés

Értesítették anyukámat is, és mondták hogy pár nap múlva be kell mennem kihallgatásra. A kihallgatáson mire számíthatok?

A sulimat fogják erről értesíteni?

Bírság vagy figyelmeztetés lesz?

(A rendőr azt mondta a jegyző könyv írásakor, hogy jó volt a magaviseletem. Az árut vissza adtam. Tehát minden oké volt ott)

[normális választ]

2012. szept. 11. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"A sulimat fogják erről értesíteni?"

Nem csak értesíteni fogják, hanem egy jellemzést is kérnek rólad. Milyen tanuló vagy, milyen a magaviseleted, osztálytársaiddal és más emberekkel való kapcsolatod.

2012. szept. 11. 22:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Oké.. de a kihallgatáson mi lesz?
2012. szept. 11. 22:31
 3/11 anonim válasza:

:DDDD

Amúgy ha tudni akarod akkor szerintem egy 500 Ft értékű lopott árú miatt nemzárnak börtönbe de ugye a rendőrök tudják hogy ki hányszor követett el bűncslekményt és ezt is bele fogják venni az itéletbe!

Egyenlőre nyugodj meg meg fogják szerintem kérdezni a sulidat hogy milyen tanuló vagy, többiekkel a kapcsolatod milyen.

Túl fogod élni :)

2012. szept. 11. 22:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Tiszta vagyok. Semmit nem tettem ezelőtt. 4.2 volt az átlagom tavaly. A kapcsolataim nagyon jók az osztálytársaimmal. DE! Még mindig nem kaptam választ, hogy mi lesz a kihallgatáson.
2012. szept. 11. 22:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb. fél órás beszélgetésre számíts, kérdéseket tesznek fel - gondolom hogy miért loptál, megbántad-e, ilyesmik. Mindent legépelnek, ami elhangzik és alá kell írnod. Aztán eljöhetsz.

Szerintem a jogiforum.hu-ra menj fel és ott a fórum menüben van egy csomó almenü, meg külön menü az ilyen kisebb lopásoknak is, ott tesznek fel kérdést az emberek és a jogászok válaszolnak nektek.

2012. szept. 11. 23:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Elmesélheted. Már azzal is felismerhetnek az ismerőseid, hogy feltetted ezt a kérdést. Szóval most már mindegy.
2012. szept. 12. 19:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Kb. 5 haverom tudja, de ők nem nézik ezt az oldalt.
2012. szept. 12. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne bántsátok már a kérdezőt.
2012. szept. 12. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:
38%
Ááá, imádjuk a tolvajokat. Ha te szereted, ne bántsd. De látogasson meg téged egy éjjel. Aztán majd ne bántsd te se, ha kirámolja a lakást.
2012. szept. 12. 21:22
 10/11 A kérdező kommentje:
gumicukor,pisztácia.. nagy tolvaj vagyok..
2012. szept. 12. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!