Pár napja loptam a tescoban egy vacak gumicukrot és egy pisztáciát 459 Ft értékben összesen. Mi lesz most?
Értesítették anyukámat is, és mondták hogy pár nap múlva be kell mennem kihallgatásra. A kihallgatáson mire számíthatok?
A sulimat fogják erről értesíteni?
Bírság vagy figyelmeztetés lesz?
(A rendőr azt mondta a jegyző könyv írásakor, hogy jó volt a magaviseletem. Az árut vissza adtam. Tehát minden oké volt ott)
[normális választ]
"A sulimat fogják erről értesíteni?"
Nem csak értesíteni fogják, hanem egy jellemzést is kérnek rólad. Milyen tanuló vagy, milyen a magaviseleted, osztálytársaiddal és más emberekkel való kapcsolatod.
:DDDD
Amúgy ha tudni akarod akkor szerintem egy 500 Ft értékű lopott árú miatt nemzárnak börtönbe de ugye a rendőrök tudják hogy ki hányszor követett el bűncslekményt és ezt is bele fogják venni az itéletbe!
Egyenlőre nyugodj meg meg fogják szerintem kérdezni a sulidat hogy milyen tanuló vagy, többiekkel a kapcsolatod milyen.
Túl fogod élni :)
Szerintem kb. fél órás beszélgetésre számíts, kérdéseket tesznek fel - gondolom hogy miért loptál, megbántad-e, ilyesmik. Mindent legépelnek, ami elhangzik és alá kell írnod. Aztán eljöhetsz.
Szerintem a jogiforum.hu-ra menj fel és ott a fórum menüben van egy csomó almenü, meg külön menü az ilyen kisebb lopásoknak is, ott tesznek fel kérdést az emberek és a jogászok válaszolnak nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!