Tescoban vett romlott húst visszavihetem blokk nélkül? A tálcán rajta van a súly, ár, tesco embléma és, hogy 06.30-ig jó a minősége! Ez is elég lenne hozzá?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 13:07
1/15 anonim válasza:
Vidd inkább a fogyasztóvédelemhez, vagy az ÁNTSZ-hez!
2/15 anonim válasza:
29.e van tehát holnapig még jó,ha büdös netán látszik a külsején hogy rossz miért vetted meg?
amugy szerintem simán visszaviheted a tescoba
3/15 anonim válasza:
szerintem semmi értelme, nem tudod bebizonyítani, hogy pl te megfelelően tároltad. azt fogják mondani, hogy nem tetted hűtőbe, most meg mennél vissza.
amúgy ha nem akarnak balhét menj vissza, szerintem kicserélik, nem szoktak problémázni ilyeneken.
4/15 anonim válasza:
szia! próbáld meg, nagy eséllyel visszaadják a pénzed, ha nem szarfejek :)
5/15 anonim válasza:
Ha a blokk meglenne akkor adnának másikat. Tudom mert már jártam így visszavittem mondták hogy hozzak másikat vagy vissza adják a pénzemet. De blokk nélkül kicsit nehézkes lesz ez a dolog, lehet a fogyasztóvédelemhez kellene inkább menned.
6/15 anonim válasza:
Mehetsz akárhová, blokk nélkül azt sem tudod igazolni, hogy ott vetted abban az áruházban.
7/15 tetris válasza:
Talán azért büdös a husi, mert valaki már egyszer visszavitte.
8/15 anonim válasza:
Nem. Aki teszkóban vásárol már úgyis hozzászokott a romlott húshoz, mivel ott mást nem árulnak, viszont ha kicserélik akkor is csak romlottra tudják. Tehát nem értem a problémád.
9/15 anonim válasza:
"Vidd inkább a fogyasztóvédelemhez, vagy az ÁNTSZ-hez!"
Mert azok nem fújnak velük egy követ, mi? Látom a hivatalok működéséről sem tudsz sokat.
10/15 anonim válasza:
Amúgy tényleg nem értem mi a bajod. A teszkóba minden hús eleve romlott állapotban kerül be, most innentől a biológia megkülönbözteti ugyan a bomlás egyes fázisait, de jogilag a romlott az romlott. Tehát ami rossz az rossz. Kicseréltetheted te kismilliószor, de ha egyszer olyat hozol ki a teszkóból , amiről laboratóriumi körülmények közt is kimutatható, hogy nem tartalmaz káros bomlástermékeket, tehát nem volt romlott (nem napok, hetek óta tárolják) akkor én esküszöm egyrészt leszoplak fényes nappal a Hősök Terén, másrészt életem hátralévő jövedelmét neked adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!