Tescoban vett romlott húst visszavihetem blokk nélkül? A tálcán rajta van a súly, ár, tesco embléma és, hogy 06.30-ig jó a minősége! Ez is elég lenne hozzá?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 13:07
11/15 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy aki teszkóban vásárol , mért várná el még azt is, hogy ne legyen romlott.
12/15 anonim válasza:
Egyébként aki járt már éltében legalább egyszer teszkóban, valószínűleg azt is tudja, hogy azzal reklámozzák magukat, hogy rettentően olcsó. Most kérdem én milyen cég az, aki mellet egyetlen érv szól és az nevezetesen az, hogy olcsó. És azt hiszem ezen a ponton joggal merül fel egy kérdés: Milyen ember az aki olcsó terméket vásárol meg? Szóval itt nem is annyira Jack Cohenben van a hiba, hanem ténylegesen vannak olyan idióták akik vásárolnak tőle. Akkor ő miért ne adná el azt a sok szemetet? Ő is csak a pénzből él...
13/15 anonim válasza:
A fagyasztási láncot legalább 3-szor szakítják meg, mivel nem a helyi kistermelőktől és állattartóktól származik a hús, nem szabad sokat elvárni tőle. Ha jó húst akarsz, menj ki a piacra és ott vegyél húst, na az hús. Vagy menj ki egy közeli faluba, és ott vegyél háztól, mint régen. Elszoktak az emberek a minőségtől sajnos.
14/15 tetris válasza:
Van már egy éve is, hogy vettem egy egész karika sajtot a Tescóban. Hatalmas árengedménnyel kínálták. Oly boldog voltam, hogy végre olcsón is lehet sajtot venni. A guriga be volt csomagolva piros nájlonba.
Otthon derült ki, hogy tiszta penész az egész. Még a kutya se ette meg.
Igen, ilyen hülye tud lenni az ember lánya, ha árengedmény lát. Azóta nem vásárolok a Tescóban lehet tőlem bármilyen árengedmény.
15/15 anonim válasza:
Igen, a teszkó a romlott húsok és sajtok szaküzlete. De én ha bemegyek egy lyukas zokni szaküzletbe, nem reklamálok, hogy a vásárolt zokni lyukas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!