Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet valami jogi lépést...

Lehet valami jogi lépést tenni a suli ellen?

Figyelt kérdés

Üdv,most így év végére kiakarnak cseszni velem,és írtunk egy fogalmazást ami simán meglett a kettes szint és jött egy másik magyartanár és ő elolvasta a fogalmazásom és azért akadt ki,hogy ez a két szó megtalálható volt a dolgozatomba'csajom,pasim'

És így kihúzta ő a kettest és beírt két egyest.

Ezt nem is tehetné meg ugye?

Nem is beszéltek velem semmi nem történt és így megbukok lehet valamit lépni?

2013. jún. 11. 06:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Jó, hogy azt nem írtad bele, hogy "gádzsi" és "more".
2013. jún. 11. 09:48
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

Jogi lépést?????

Azért mert buta vagy, mint a tök és nem tudsz egy fogalmazást megírni kettesre?

Istenem tényleg ez megy a mai iskolákban? Tény, hogy utáltam a tanárokat régen, amikor körmöst osztogattak, meg pofonokat, meg a hátunkat verték bottal órán, ha nem tudtuk a választ a kérdésre....de azt hiszem vissza kéne nekik adni azt a botot.

2013. jún. 11. 10:01
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

A tanár azt ír be amit akar, ezért is adhat egyest, nos egy fogalmazásba nem írunk ilyet hogy a "csajom" meg "pasim" Jogosan húzta ki azt és vágott be érte karót. Lehet hogy nem trágár szavakról van szó, de ilyeneket szlengben használ az ember nem fogalmazásba, maximum akkor fogadták volna el ezt ha direkt kérték volna hogy szlengben fogalmazzatok.

Jogi lépést nem tehetsz ezért mert a tanárnak mindig igaza van, és hiába mondod meg az ofődnek meg az igazgatónak, ők is maximum röhögni fognak a dolgon.

Tanulnod kellett volna és nem az év végén hajtani.

Jó én sem voltam egy kitűnő tanuló, engem is vágtak már meg matekból az is a lustaságomnak volt köszönhető hiába csesztek ki velem is hasonló dolog miatt, én voltam a hibás és nem a tanár. Felkészültem jól a pótvizsgára, átmentem és a következő tanévbe már 3-4 es átlagom volt szinte mindenből. Szerintem már buktad ezt, és ne teperj a kettesért mert ebbe a pár napba már totál felesleges, inkább azt kérdezd meg a tanártól hogy miből készülj nagyon a pótvizsgára.

2013. jún. 11. 10:13
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

"És így kihúzta ő a kettest és beírt két egyest.

Ezt nem is tehetné meg ugye?"

Miért ne tehetné meg? :D Két egyes összeadva egy kettes. :D :D :D

2013. jún. 11. 10:26
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"de azt hiszem vissza kéne nekik adni azt a botot."

Ugy latom te kaptal is parszor vele az agyad helyere! Csak mert van par idiota, mint a kerdezo, aki nem lett otthon menevelve, nem kell a poroszos XIX. sz.-i modszereket az iskolakba visszahozni.

2013. jún. 11. 11:40
 16/20 perfectlie ***** válasza:
22%

Pontozzatok le nyugodtan,de engem nagyon felidegesítettetek ezekkel a remek válaszokkal...Egy dolog,hogy egy átlagos esszében nem feltétlen írunk olyat,hogy csajom vagy pasim,és bár gondolom is,hogy a kérdezőnek nem ez volt a legnagyobb hibája,attól még egyáltalán nem egyenlő azzal,hogy dikk,cshájje,vagy amit még szuper-intelligens válaszolók írtak.(+a kérdés alapján a helyesírással sem lehet akkora baj,láttam már sokkal-sokkal cifrábbakat,köztük például néhányat a ti válaszaitokból...)

Válaszolva:A tanár tényleg majdhogy azt ír be amit akar,nem úgy meg a javítás mint például a matematikánál.Megteheti,bár reklamálni tudsz,nem biztos,hogy sokat elérsz vele.

2013. jún. 11. 11:54
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi ma szépen leültünk és megtudtuk beszélni,így megkaptam a kettest.
2013. jún. 11. 15:50
 18/20 anonim ***** válasza:
66%

ez elég szomorú én megbuktattalak volna

legalább jövőre tanulnál is valamit

de így év végén megint nyalizni fogsz a kettesért

szomorú világban élünk :(

2013. jún. 11. 22:37
 19/20 anonim ***** válasza:

"Köszi ma szépen leültünk és megtudtuk beszélni,így megkaptam a kettest."

Gratula!

2013. jún. 11. 23:18
 20/20 anonim ***** válasza:

"de azt hiszem vissza kéne nekik adni azt a botot."

Gondolom irígyled őket, mert ma ugyanazért nem verik őket :/ Nem szép dolog. Ma ez lenne a stílszerű bot helyett : [link] korbács

2013. jún. 11. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!