Lehet valami jogi lépést tenni a suli ellen?
Figyelt kérdés
Üdv,most így év végére kiakarnak cseszni velem,és írtunk egy fogalmazást ami simán meglett a kettes szint és jött egy másik magyartanár és ő elolvasta a fogalmazásom és azért akadt ki,hogy ez a két szó megtalálható volt a dolgozatomba'csajom,pasim'
És így kihúzta ő a kettest és beírt két egyest.
Ezt nem is tehetné meg ugye?
Nem is beszéltek velem semmi nem történt és így megbukok lehet valamit lépni?
Én az iskolából is kivágtalak volna, főleg, ha ilyen helyesírással vegyítetted, mint amit itt előadtál...
2013. jún. 11. 06:59
Ha jól sejtem, nem ez az egy jegyed volt egész évben. Majd jövőre talán előbb fogsz gondolkodni. Ha egyáltalán képes vagy rá.
2013. jún. 11. 07:07
mindenképpen tehetsz valamit
példának okáért pótvizsgára is tanulhatsz vagy eldöntheted jövőre nincs szükséged új tankönyvekre
2013. jún. 11. 07:21
Tanárok azt csinálnak amit akarnak. Ha nagynehezen azt az egyeseket kihúzatnátok az igazgatóval, akkor órai munkára vagy spontán feletre adna.
Másik iskola vagy kemény tanulás.
2013. jún. 11. 07:39
"szo.kodd ki a tanár f.rkát csöves"
Valószínűleg ennek a stílusnak köszönheted, hogy nem csak, hogy megbuktatnak, de valószínűleg hamarosan el is köszönnek tőled...
2013. jún. 11. 08:35
Egyébként a csajom és pasim szavakkal nem tudom mi a baja ? Teenager szubkultura szavak, nem is trágárak :/
2013. jún. 11. 08:39
Valójában a barátnő kifejezés a rossz, mert az olyan lányt jelent aki csak a barátod és nem puszilkodtok meg nyalakodtok. A csajom jobb kifejezés.
2013. jún. 11. 08:43
Szerintem ne te akarj itt fenyegetni, inkább nagyon-nagyon húzd meg magad, és nyalj be, teperj a kettesért, mondd meg hogy bármit megteszel a jobbért.
2013. jún. 11. 09:20
Kérdező tudnod kell, hogy itt rengeteg válaszoló szerencsétlen életű és másoknak akar kárt, úgyhogy egyessel ne is foglalkozz.
2013. jún. 11. 09:25
Legközelebb azt írd, hogy "csáááájééé", meg "diikkk", esetleg még az is odaírhatod, hogy "HHHHRRRRRGGG! PÖÖÖÖHHH! Ván égy szottyid ídezsápám?"
Akkor tuti meg lesz a kettes!
2013. jún. 11. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Sötét mód bekapcsolása
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK |
Szabályzat |
Jogi nyilatkozat |
Adatvédelem |
Cookie beállítások |
WebMinute Kft. |
Facebook |
Kapcsolat:
info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!