Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Adott arra valaki valaha...

Adott arra valaki valaha értelmes magyarázatot, hogy a saját területemen a saját kutyám nem intézheti el kedvére a BETÖRŐT?

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 11:46
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
57%

"Mondjuk ha a szomszéd ötéves gyereke mászik a labdáért, "

Tetro:

nálunk tudják a szomszédok, hogy a kutyák miatt nem egészséges csengetés nélkül bejönni, ki is van téve a kapura, hogy harapósak.

A gyereknek meg azért vannak a szülei, hogy figyeljenek rá, és ne hagyják kolbászolni, tudod kiskorú veszélyeztetése!

2013. máj. 31. 12:23
 12/42 A kérdező kommentje:
Jajjjj, ne legyünk már kattantak, hogy az éjszaka érkező úriember - legyen az barna vagy sárga vagy fehér -, aki csak úgy bemászik a kerítésen, az nem a szomszédból áttévedt 5 éves gyerek a labdáért.
2013. máj. 31. 12:29
 13/42 A kérdező kommentje:
Abszolút nem önbíráskodásra gondoltam egyébként, nem arra, hogy elkapom az illetőt, aztán kikötöm és széttépetem a pitbullal, miközben ostorral csapkodom, hanem ha az a szegény kutya bajt észlel, és elkapja a mocskot, kicsit esetleg kicsipkéz ezt-azt rajta, akkor milyen nonszensz már, hogy én lennék elővéve, a kutya sem úszná meg gondolom...
2013. máj. 31. 12:32
 14/42 tetro ***** válasza:
17%

Értem. Nem kívánom azt, hogy egyszer az ötéves lányodra két percig ne figyelj, és átmásszon a szomszédhoz.

Egyébként védekezni számtalan passzív módon is lehet. Nem feltétlenül muszáj medvecsapdát állítani...

2013. máj. 31. 12:42
 15/42 Problem? ***** válasza:
29%
Legjobb tudomásom szerint ha egy kutya emberre támad akkor azt elkel altatni azonnal.
2013. máj. 31. 12:42
 16/42 tetro ***** válasza:
0%
Pitbullal? Ez most komoly? Pitbull?
2013. máj. 31. 12:43
 17/42 A kérdező kommentje:

"Értem. Nem kívánom azt, hogy egyszer az ötéves lányodra két percig ne figyelj, és átmásszon a szomszédhoz."

Igazán rendes vagy, remélem, veled sem történik semmi hasonló.

Megeshet ilyenből tragédia, nem tagadom. Szokták mondani az élet életveszélyes - legyen akárhány éves az ember. De az ötéves kislánnyal történhet tragédia az óvoda udvarán is meg akárhol.

2013. máj. 31. 12:52
 18/42 tetro ***** válasza:
15%
Mondjuk a pöttyös labda kevésbé veszélyes az óvoda udvarán, mint a szomszédban egy betiltott fajtájú kutya.
2013. máj. 31. 12:53
 19/42 A kérdező kommentje:
Pitbullt írtam, nem? De. Hoztam egy példát. Amúgy nem pitbullom van, hanem komondorom, és nem történt nálunk betörés, viszont az egyik ismerősömnél nemrég igen, a kutya be volt zárva, a rendőr szerint jobb is - már a kutya szempontjából, hogy nem tudta elkapni. Ezen borultam ki rettenetesen.
2013. máj. 31. 12:54
 20/42 A kérdező kommentje:
Hozzám meg a szomszéd kislány amúgy sem tudna átmászni, a kapu meg zárva van. Viszont egy dörzsölt dög megoldaná, hogy éjszaka bejöjjön valahogy.
2013. máj. 31. 12:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!