Fel tudnám jelenteni azt aki pénzt csalt ki tőlem?
Figyelt kérdés
Banktól vettem fel hitelt,ami az illető tudomására jutott,és mindenféle szép szavakkal és kecsegtető ígéretekkel elkért tőlem.Idővel kiderült,hogy a tökéletes befektetés helyett a játékgépbe dobálta a pénzt.Mivel szinte rokon bíztam benne,hogy visszaadja a pénzt,de ez a mai napig nem történt meg.A hitelt természetesen és fizettem,azt a hitelt amiből egy forintot sem én költöttem el.Én évekig bíztam benne,hogy nem hagy engem ekkora bajban,de már tisztán látom,hogy egyátalán nem érdekli a sorsom.Tudom,hogy kötözni való barom állat vagyok,ezen az önmarcangolós, naponta zokogós részen már kezdek túl lenni,és már csak az érdekel,hogy érdemes-e elmennem azzel az esettel egy ügyvédhez,illetve,feljelenthetem-e szélhámosság miatt?2013. ápr. 28. 22:34
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A történethez hozzátartozik,hogy azért nem írtam semmiféle szerződést,mert a gyermekem apjáról van szó.Álmomban sem gondoltam,hogy egy "apa" megtesz ilyet a gyerekével,úgy,hogy én nevelem egyedül.Milyen állat az ilyen?És szokásos álmatlan éjszakáim egyikén gondoltam,hogy van ilyen eset,amikor nőktől kicsalnak pénzt,kocsit stb.és eltűnnek.Ez a szélhámosság.És végső elkesesredésemben találtam ezt ki,hogy följelentem ,hátha elkezdi fizetgetni a tartozását.De az az igazság,hogy félek tőle,hogy bántalmazná a gyereket,vagy engem,mert egyszer azt mondta,hogy ha teszek ellene valamit akkor bedobálja az összes ablakot a házamon.Azért ettől tartok.
2013. ápr. 29. 08:21
12/12 acelsziv válasza:
"kiderült,hogy a tökéletes befektetés helyett a játékgépbe dobálta a pénzt"
Hát ezért. Függő és nem érdekli senki és semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!