Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fel tudnám jelenteni azt aki...

Fel tudnám jelenteni azt aki pénzt csalt ki tőlem?

Figyelt kérdés
Banktól vettem fel hitelt,ami az illető tudomására jutott,és mindenféle szép szavakkal és kecsegtető ígéretekkel elkért tőlem.Idővel kiderült,hogy a tökéletes befektetés helyett a játékgépbe dobálta a pénzt.Mivel szinte rokon bíztam benne,hogy visszaadja a pénzt,de ez a mai napig nem történt meg.A hitelt természetesen és fizettem,azt a hitelt amiből egy forintot sem én költöttem el.Én évekig bíztam benne,hogy nem hagy engem ekkora bajban,de már tisztán látom,hogy egyátalán nem érdekli a sorsom.Tudom,hogy kötözni való barom állat vagyok,ezen az önmarcangolós, naponta zokogós részen már kezdek túl lenni,és már csak az érdekel,hogy érdemes-e elmennem azzel az esettel egy ügyvédhez,illetve,feljelenthetem-e szélhámosság miatt?

2013. ápr. 28. 22:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A történethez hozzátartozik,hogy azért nem írtam semmiféle szerződést,mert a gyermekem apjáról van szó.Álmomban sem gondoltam,hogy egy "apa" megtesz ilyet a gyerekével,úgy,hogy én nevelem egyedül.Milyen állat az ilyen?És szokásos álmatlan éjszakáim egyikén gondoltam,hogy van ilyen eset,amikor nőktől kicsalnak pénzt,kocsit stb.és eltűnnek.Ez a szélhámosság.És végső elkesesredésemben találtam ezt ki,hogy följelentem ,hátha elkezdi fizetgetni a tartozását.De az az igazság,hogy félek tőle,hogy bántalmazná a gyereket,vagy engem,mert egyszer azt mondta,hogy ha teszek ellene valamit akkor bedobálja az összes ablakot a házamon.Azért ettől tartok.
2013. ápr. 29. 08:21
 12/12 acelsziv ***** válasza:

"kiderült,hogy a tökéletes befektetés helyett a játékgépbe dobálta a pénzt"

Hát ezért. Függő és nem érdekli senki és semmi.

2013. jún. 11. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!