Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fel tudnám jelenteni azt aki...

Fel tudnám jelenteni azt aki pénzt csalt ki tőlem?

Figyelt kérdés
Banktól vettem fel hitelt,ami az illető tudomására jutott,és mindenféle szép szavakkal és kecsegtető ígéretekkel elkért tőlem.Idővel kiderült,hogy a tökéletes befektetés helyett a játékgépbe dobálta a pénzt.Mivel szinte rokon bíztam benne,hogy visszaadja a pénzt,de ez a mai napig nem történt meg.A hitelt természetesen és fizettem,azt a hitelt amiből egy forintot sem én költöttem el.Én évekig bíztam benne,hogy nem hagy engem ekkora bajban,de már tisztán látom,hogy egyátalán nem érdekli a sorsom.Tudom,hogy kötözni való barom állat vagyok,ezen az önmarcangolós, naponta zokogós részen már kezdek túl lenni,és már csak az érdekel,hogy érdemes-e elmennem azzel az esettel egy ügyvédhez,illetve,feljelenthetem-e szélhámosság miatt?

2013. ápr. 28. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ha tudod bizonyítani, h kölcsönadtál neki pénzt, akkor perelheted. ami sokba fog kerülni. és nem fogja tudni visszaadni.
2013. ápr. 28. 22:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem, felvettél sok millia hitelt pl lakásra, kocsira. A rokonod azt mondta, hogy inkább add neki kajára az egészet azonnal. Erre te azt mondtad, hogy ok, akkor most nem kocsit meg lakást veszek. Odaadtad neki papír nélkül a milliókat, majd ő belökte egy játékgépbe ?

Érdemes elmenni ügyvédhez igen !

2013. ápr. 28. 22:50
 3/12 anonim ***** válasza:
ahogy kivettem a szavaidból, semmi bizonyíték nincs rá, hogy adtál neki X összeget. főleg így hogy el is gépezte, tehát látszata sincs, így 100% bukta :(
2013. ápr. 28. 22:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a rendőrségtől. Hiszen te jóhiszeműen jártál el, és átvert. Lehet hogy tudnak mit kezdeni ezzel. Mindenesetre egy próbát megér!

Szerintem meg sokan bemennének, és a rendőrségen kérdeznék meg a feni kérdést.

2013. ápr. 28. 22:57
 5/12 anonim ***** válasza:

írtatok papírt?

ha nem, akkor ne izgasd magadat rajta tovább. A hitelt sajnos ki kell fizetned. Elhiszem, hogy sok minden másra is el tudnád költeni :(

Sajnos nem nagyon tudsz semmit csinálni, ha papírt sem írtatok.

Ne sírj tovább. Nehezen, de el fog ez a nehézség is múlni.

Mekkora összegről van szó? Meddig kell törlesztened?

2013. ápr. 28. 23:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Próbáld meg rávenni, hogy elmondja, hogy elvette tőled az összeget(minél több részletet), és ha sikerülne ezt felvenni hanganyagként akkor azzal már el lehet menni egy ügyvédhez. Rég volt, de mikor jogot tanítottak volt valami olyasmi, hogy a szóban kötött szerződés is érvényes, ha mind a 2 fél elismeri, erre kellene a hanganyag.
2013. ápr. 28. 23:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod bizonyítani akkor az elúszott. Sajnos, de majd legközelebb 2x is gondold meg, hogy adsz-e pénzt valakinek!
2013. ápr. 28. 23:14
 8/12 anonim ***** válasza:
esetleg még utólag írass alá vele egy papírt, hogy ennyit meg ennyit adtál neki. ha jóban vagytok, talán ezt megteszi, és nyert ügyed van.
2013. ápr. 28. 23:15
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
előző vagyok, nem 100% os, de egyszer megéri elmenni akár az ügyvédhez is konzultálni, az nem olyan vészes összeg, igaz jót is kell hozzá találni. Ha bénát találsz akkor simán azt mondja, hogy megnyeri aztán mint kiderült csak hülye volt és engem is belerángatott.
2013. ápr. 28. 23:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem írtatok róla papírt, akkor (bármennyire sajnálom, de) úgy kell neked.
2013. ápr. 28. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!