Hogyan hajtják be rajtam a pénzt? Tanuló vagyok, elmúltam 18, egy közlekedési szabálysértés miatt 10e ft-os helyszíni bírságot kaptam, de állásom nincsen így keresetem ezért nyilván pénzem sincsen.
Mi lesz ha nem fizetem ki a csekket?
Kijönnek a lakcímkártyámon szereplő címre és elvisznek értékeket 10e ft értékben? Vagy lecsuknak és le kell ülnöm a 10 ezret?
Nekem még az jó lenne ha végzek a sulival és lesz állásom majd akkor ki tudom fizetni...addig mégis mit gondolnak? A szüleim fizessenek az én büntetésem miatt? Jogilag szerintem ilyen nincsen hisz felnőtt vagyok..
Valszeg közmunka lesz belőle.
szubjektív vélemény:
ha kocsival voltál, akkor vicces, hogy benzinre van pénz, de a büntire nincs.
ha gyalogosan követtél el valamit, pl piros lámpa, akkor nem szóltam.
Nem, nem lesz több viszont ha nem fizetek és nem is dolgozom le akkor bevisznek letöltendőre...
Én akarok dolgozni ha végeztem a szakmámmal. De nem fogom magam agyondolgozni egy hülyeség miatt ingyen...majd valamit etyem-petyem csinálgatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!