Budapest 9. kerületben hol tudom elérni a "Szabálysértési Hatóságot"? Nem rendőrségen mert azt megkérdeztem!
Hát... nem egészen... Aki nem tudja, nem értem miért válaszol.
Az általános szabálysértési hatóság a járási hivatal!!!! Tehát a területileg (lakóhelyed szerint) illetékes járási hivatalhoz kell fordulnod.
A linken amit irtatok mar kerestem az illetékest, ott azt irták hogy nem ők foglalkoznak màr vele!
Egy email cimet valaki tudna irni?
Ez tulajdon elleni szabálysértése! Ez a bíróság hatásköre. Tehát NEM "a területileg (lakóhelyed szerint) illetékes járási hivatalhoz kell fordulnod."
Marad a rendőrségen az ügyed, a "szabs. előkészítőknél". Változott a nevük, időközben úgy emlékszem talán Rendészeti Osztály. De a járási hivatalnak semmi köze hozzá.
Ezzel kellett volna kezdened, hogy milyen szabálysértés.
Én úgy tudom, hogy ha olyan szabálysértés, ami akár elzárással is büntethető, akkor a járásbíróság jár el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!