A rendőrségnél mindig tőrvény és igazság van, mindig törvényesen járnak el bármilyen ügyben?
Mert,ha igen én ezt megcáfolom.
Amikor fogdában voltam akkor alá kellett írni pár papírt a fogda befogadójában fogvatartás előtt és olyan is szerepelt,hogy én nemdohányzó zárkában kívánok lenni.
Nemdohányzó zárkába raktak és amikor hoztak zárkatársat a zárkába ahol voltam ő mindig azért kopogtatott az őrnek,hogy adják már be a cigijét,mert nagyon cigizhetnék,és az őr egyszer beadta neki és még tüzet is az őr adott a fogdatársamnak de nem mondta,hogy ez nem dohányzó fogda,hanem nyugodtan szívhatta a cigit a fogdatársam a nemdohányzó zárkában és senki nem szolt érte.Hol itt az igazság? Kérdem én.
A másik:
Aki elkövet egy kisebb ügyet ami szabálysértés,a tettenérés/kihallgatás után beviszik 72 órára fogdába aztán majd három nap múlva szabadonengedik és majd valamikor menni kell a bíróságra tárgyalásra. Viszont aki meg fenekén szúrja késsel az élettársát(súlyos testi sértés)azt meg be se viszik a fogdába,hanem kihallgatás után elengedik? Mert ilyet is hallottam már,be akarták vinni,de mégsem vitték be fogdára valami ok miatt,szóval nem vitték.
Száz szónak is egy a vége:Aki kis bűnt csinál:fogda 72 óra,aki nagyobb bűnt követ el még fogda se? Hogy van ez? Hol van az igazság a rendőrségen?
Szerintem nincs.
Igazság egyedül fent van...
Ja,és nem cigány voltam...
Ez a legnagyobb bajod ecsém?, hogy dohányzó v. nemdohányzó? :D
Kihallgatásom hallhatsz és ha egy idegbeteg zsernákokat fogsz ki tapasztalhatsz is bőven rendőri szabálytalanságot :)
Ne bűnözz! A bűn rossz! :D
Az gondolom eszedbe sem jutott, hogy nem a rendőrök, hanem az ügyészek döntenek az őrizetről ugye?
Te előállítva voltál törvényes időn belül, mert 72 óra lehet maximum. Ne mással foglalkozz, hanem magaddal.
A dohányzásról meg inkább megtartanám a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!