Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha betörtek hozzám és egy...

Ha betörtek hozzám és egy viperával eltörtem a támadó gerincét ezért mit kaphatok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Önvédelemből tetted! A vipera a betöröjé volt amivel rádtámadt és kicsavartad a kezéből !Neked eszedbe se jutott volna viperával mászkálni.A többit elfelejtetted ,nem emlékszel mert sokkos állapotba kerültél.Ilyen egyszerü.aki meg nem hiszi bizonyitsa be az ellenkezőjét.
2013. ápr. 24. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
tapasztalatok azt mutatják, hogy téged fognak valószínűleg letartóztatni. ha a betörő cigány (tudjuk, nagyon kicsi rá az esély, de ki tudja), akkor rasszista támadásnak minősül, és mégjobban meghurcolnak.
2013. ápr. 24. 13:37
 3/9 A kérdező kommentje:
de már kihalgattak és elismertem, hogy az enyém viszont megijedtem és nem tudtam mit csinálok csak csináltam!
2013. ápr. 24. 13:39
 4/9 A kérdező kommentje:
ja és lebénult egy életre!
2013. ápr. 24. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
36%

Roma származású volt?

Ha igen akkor lehet belőle bajod de nem nagy.Tehát börtönbe nem fognak dugni ne aggódj.

2013. ápr. 24. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Ha igaz lenne, már tele lenne vele a sajtó. Amúgy köszönetet kapnál érte, mert egy életre megvan a segély.
2013. ápr. 24. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden a körülményektől függ. Ha közben rádtámadt fegyverrel, akkor megúszod. Viszont ha csak annyit csinált, hogy épp vitte a tv-t, de közben figyelmeztetés nélkül eltörted a gerincét (egyetlen csapástól nem hinném, hogy lebénulna), akkor keress ügyvédet.
2013. ápr. 24. 18:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenféleképp fogadj ügyvédet,aki majd bebizonyitja hogy magadon kivül voltál a félelemtől és nem tudtad mit teszel .mIndenesetre tanusits megbánást akkor is ha nehezedre esik és kérj könnyezve bocsánatot a szerencsétlen betőrö családjától is meg mindenkitől,csak hiteles legyen .Azt is mondhatod hogy azt hitted többen vannak és halálfélelmed volt.Ha hatásosan csinálod felmentenek.
2013. ápr. 24. 23:17
 9/9 A kérdező kommentje:
ok
2013. ápr. 25. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!