Este betörtek hozzám és mivel a srácnál kés volt ezért a t9-es paintball maker (profi bajnokságon használt 6-os energiájú darab, kb a legerősebb) rálőttem párat mert azért a családom meg mindent védenem kelett, ebből nekem lehet bajom?
KKKKKKKKKKKAaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmMUUUU:)
Ha az ember matatást hall azonnal rögtönöz és előveszi a kéznél lévő paintball felszerelést, ahelyett,hogy valami komolyabb fegyvert választana, mert egy elszánt betörő azt is leszarja ha gázpisztollyal lősz rá, odamegy és kicsavarja a kezedből, a paintball a gázpisztolyhoz képest lószar, maximum zúzódást okoz.
Az egész család otthon volt, tehát a betörő nem közelítene határozott léptekkel főleg nem egy olyan emberre akinél látszólag komoly fegyver van (paintball hasonlít az igazira, nem tudta volna eldönteni,hogy igazi e) tehát ha a család rajtad kívül 2 főből áll akkor is 1 a 3 ellen plusz a fegyver ellen nem indul feléd hanem menekülőre fogja.
Aztán lőttél rá a fegyverrel, ő jött feléd.Te ezután letetted a fegyver a még mindig feléd közelítő ember ellenére és megfogtad a paparika sprayt és az a hülye meg belesétált és te meg levitted.Eközben a családtagok tétlenül nézték az akciót?!
Ja meg a betörők 5-6 fokban pólóban mászkálnak, hát nem?!
Legközelebb gondolkodj többet.
Kint NULLA fok és egy szál pólóban megy betörni... :))
Ezen kívül bőven volt időd 10-15-öt rálőni majd elmentél a paprikaspray-ért és azt is rányomtad...
Eközben a betörő mit csinált?
Kitöltött egy sudoku feladványt az ajtóban?? :DD
Ócska kamu fantázia sztori. Egyik betörő se jön akkor, mikor nagy a nyüzsgés, e helyett kiszemeli, mikor nincs otthon senki.
Támadó betörők általában cigányok szoktak lenni, akik erőtlen nyugdíjasokat kínoznak halálra, ellenben egy családra nem mernek ők se rátámadni a házukban.
Srácok, srácok, srácok ! Mi ez a nagy "kamuzgatás", nyilván egy illedelmes betörőről van szó aki már kint levette a kabátját és mire bejutott, már fel is akasztotta :D
Nem de most komolyan szerintem egy profi paintballos (mivel ilyen fegyvert szerintem egy olyan ember aki nem ért hozzá nem tart) rögtön a fegyveréhez nyúl, rá egy palackot azt bum bum :D egyébként nem lehet bajod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!