Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem segíti a kormány a...

Tisztesség kérdése:

Miért nem segíti a kormány a családokat használt lakás megvételére ebben a válságos helyzetbe, szocpoltámogatással? Hány üresen álló lakható lakás van Magyarországon?

Figyelt kérdés

Egy 3000 fő lakosú településen 80 lakás vár új lakokra,az új lakások feléért meglehetne venni a használt lakásokat!

Mai munkabérek új lakásra, hány fiatal családnak van lehetősége?

#Használt lakások #szocpoltámogatás
2012. aug. 3. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kormány az alapvetően jómódúakat támogatja. Például lakásvételkor is. Szerintem ezért nem segíti a használt lakások megvételét.
2012. aug. 3. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A kormánynak munkahelyeket kell teremteni, ahol tisztességes munkáért tisztességes bért fizetnének, nem pedig mindenféle támogatásokat kitalálni, ez már nem a szoc.rendszer. A bérek ma alacsonyak azért, mert anno ezzel akarták idecsábítani a külföldi befektetőket, az olcsó munkaerővel... mára ez már iszonyatos károkat okoz, mint láthatjuk, befektető még sincs, csak most már fogyasztás sincs..., de a szakértők biztos jobban tudják
2012. aug. 3. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:

A kormánynak nem feladata se a munkahely teremtés, se a lakásváráslás. Aki arra vágyik, hogy ezeket a kormány intézze, költözzön kommunista országban. Kapitalizmusban a kormány feladata a körülmények megteremtése - innentől kezdve a munkahely teremtés az emberek dolga, a lakásvásárlás szintén.

Nem lenne náluk semmi baj ilyen téren, ha úgy intéznénk, mint az amerikaiak: ki kéne adni ezeket a lakásokat. Nem vagyonokért, nem betarthatatlan feltételekkel, hanem úgy, hogy hosszú-hosszú időn át hozzon pénzt. Amerikában egy lakásbérlésnél van esélyed akár arra is, hogy ott nevelheted fel a gyerekedet a bérelt lakásban, és nem rokkansz bele anyagilag. Nálunk van ez az idióta hóbort, hogy mindenkinek magántulajdonba kell a lakás...

2012. aug. 5. 17:39
 4/4 hankaapuja válasza:
100%

Idióta hóbort?!?!?!

Ez egy egyoldalú, korlátolt megközelítés, mások elképzeléseinek, elgondolásainak sutbadobása. Ez a magad predestinált egyetlen megoldási lehetősége, mindenki nevében! Csak az albérlet a tuti, béreljen mindenki lakóingatlant, mint az amerikaiak...

De, mi van akkor, ha én más képpen gondolkozom és saját lakást szeretnék. Amit fizetnék egy életeten át bérleti díjat, abból veszek egy lakást, akár milyen kedvezményessé is varázsolná a kormány a bérleti díjakat. Mi a baj azzal, ha a magyarok többsége a lakhatás tekintetében birtoklási vággyal él. Bár én is jónak tartom a költözési rugalmasságot a munkahelyhez mérten, albérleti megoldással. Csinálhatunk belőle szoc.-i kérdést. Szerintem felesleges.

Nekem saját lakás kell, akár mit gondolsz, az ilyen elképzelésről. Ebben pedig segítsen a kormány és adja vissza a szocpol-t, normális feltételekkel a kutya mindenit, vagy legyen normális bérezés, hogy ne éhenhaljon a magyarok többsége, hanem én is megszerezhessem a családom számára szükséges pénzt, sőt később talán még a gyermekeimnek is segíthetnék. De persze amerika a minden!!! Üdvözlégy, kegyelembe fogadott...Mária..izé amerikai minta!!! Te kiválasztott tökéletesség...

2014. jan. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!