Betörtek, ellopták az összes iratomat. Ingyen pótlás létezik?
Figyelt kérdés
Hallottam régebben hírét,hogy rendőrségi jegyzőkönyv fejében ingyen pótolnak iratokat. De neten nem találok az adott oldalon erről fejleményeket,elérhetőségeket.
Valaki illetékes vagy hasonló cipőben lévő tud vmit erről?
2013. márc. 21. 11:19
1/9 anonim válasza:
Tavaly nem volt ilyen,nekem vonaton lopták el minden iratom,volt rendőrségi feljelentés ismeretlen tettes ellen,de ugyanannyiba került mintha csak elhagytam volna.
2/9 anonim válasza:
Nem, de a biztosítónál kérdezz rá, hogy erre is kiterjed-e a biztosításod.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő a válaszokat! Ez elkeserítő! Nekem nagyon sok pénzbe fog kerülni saját költségen az iratpótlás,nem beszélve a többi kárról,amit okoztak. Pedig én tényleg hallottam ilyen "áldozatsegítő szolgálatról",de úgy látszik,akkor ez egy hatalmas kamu,ha sehol nem lehet utána olvasni és leinformálni!!!!!!!!!!!!! :/
2013. márc. 21. 11:46
4/9 anonim válasza:
Rendőrségen jelentesd mindenképp, aztán ha erről papírod van, azzal keresd fel az áldozatsegítő hivatalt.Így talán tudnak segíteni valamicskét.
6/9 anonim válasza:
De létezik ilyen.Úgy látom a neve vagy elérhetőségek némi változáson átestek, de létezik, itt van egy lista, talán segít.Mindenképp menj a rendőrségre,az legyen az első.Ha az áldozatsegítőt továbbra sem találod, érdeklődj róla az önkormányzatnál.
7/9 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZÖNÖM! Tudtam,h létezik vmi ilyen...na akkor itt most utána is járok,remélem kapunk segítséget! Már rendőrség kint járt,jegyzőkönyv is készült.
2013. márc. 21. 12:13
8/9 anonim válasza:
Tesetvérem kért hasonló dolog miatt kb. fél éve segítséget. Volt amit meg tudott csináltatni ingyen, volt amit kedvezményesen, volt, amit egyáltalán nem. De mégis kevesebbre jött ki neki, mint anélkül. Talán már könyebben adnak az Okmányirodák is időpontot. Neki az volt a baj, hogy nem fért bele az ügyintézés határidejébe az Okmányiroda által felajánlott időpont.
9/9 anonim válasza:
Áldozatsegítő szolgálatnál kapsz segítséget. Vannak iratok, amiket így ingyen megkapsz, valamit kedvezményesen, valamiért azonban ugyanannyit kell fizetni (pl. a diákigazolványra emlékszem, hogy az pont ilyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!