Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megbüntet a NAV vagy a KÖÁL,...

Megbüntet a NAV vagy a KÖÁL, ÁNTSZ, Fogyasztóvédelem? Lent.

Figyelt kérdés
Saját ház alatti teljesen bepincézett sörözőt működtetünk évek óta. A helyet egy gipszkartonfallal kettészeltük, És a hátsó részt raktárnak használjuk ahol a WC is található. A hátsó részben jelenleg kb 1400 l cefrét tárolunk és kb 800 liter alma ivólevet saját használatra amiről nincs számla. Van annak a résznek is saját bejárata. De a kocsmához tartozik az is. Mit szólnának az tárolt cuccokhoz a szervek?

2013. ápr. 19. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim üzletét 5-6 éve azért zárták be több hétre, mert a bátyám által rendelt dvd az üzletbe lett kiszállítva és nem volt róla számla, pedig saját használatra volt. Innen tudod te is a választ.
2013. ápr. 19. 10:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is szinte teljesen biztos vagyok benne hogy csúfos vége lenne egy ellenőrzésnek. De a bátyám a saját kárán fog tanulni. Hiába magyarázkodok neki hogy vigye el őket onnan máshová. Szerintem nagy bírság és bezárás lenne.
2013. ápr. 19. 11:02
 3/3 anonim ***** válasza:
NAVOsa válogatja, nekünk is van egy kis helyiség a raktár mögött ahol cukrot tároltunk saját használatra, de nem büntettek meg érte. De mondjuk az a baj, hogy cefrét nehezebb kimagyarázni mint a cukrot...
2013. ápr. 19. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!