Kihez forduljak Ántsz, vagy Fogyasztóvédelem?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy jól betettek minket így karácsony tájékán. Egy napilpban hírdette 3-4 kg. os konyhakész kacsákat 3000 ft-ért darabját (nem kiloját). Mi vettünk is párat, ki is hozták házhoz, és miután a száálító lelépett kiderült, hogy a husi, csak 2kg körüli. Ezzel nincs is gond, jó tanulópénz. De közben kiderült, hogy ott ahol hirdetik magukat és állításuk szerint a kacsatelep van, nincs is semmi féle baromfitelep, ergo ki tudja milyen állatokat hoztak. Azóta persze nem lehet elérni, vagyis mi nem tudjuk elérni a szállítót. Illyenkor hova forduljak hogy mást legalább ne ejtsen át. Tud valaki valami elérhetőséget ántsz vagy fogy.védelem. Köszi
A hülye megjégyzésektől kíméljetek, segítséget kérek, hogy ha már én megjártam legalább mással ne forduljon elő.
Köszi! Ez nem jutot eszembe.
Sajna számlát nem kaptunk, és a telefonszámhoz tartozó név is titkos, kértük, hogy majd mi elmegyünk érte, de azt mondták, hogy nem lehet, mert a telepre nem lehet bemenni.
Köszi a válaszokat. Azóta felhívtuk őket, mit új érdeklődő. Mindenféle erőltetés ellenére sem hajlandók megadni a telephely címét, be sem mutatkoznak a telefonba, ha nevet kérdezek, azt mondják keressem xy-t és csak keresztnevet mondanak. Állítólag tudnak tanusítványt adni a húsról.
Szóval csak egy újsághírdetés van a kezünkben és nem tudom ezzel hova mehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!