Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csináljak, ha "meg vagyok...

Mit csináljak, ha "meg vagyok fenyegetve"?

Figyelt kérdés
Dumáltam egy pasival, és mivel kicsit be voltam gőzölve ezért mindenfélét írogattam hogy mikre lennék kapható, elküldtem magamról képeket (mindenfélét) és most azzal fenyeget, hogy ha nem adom meg a mobilszámom és nem talizok vele, kirakja mindenhováa képeket a neten...
2013. ápr. 14. 22:12
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
10 Pedig kell, mert aki egyszer bepróbálkozik zsarolással azt vagy nagyon móresre tanitod (te személyesen, és nem felbérlés stb.), vagy lépsz hivatalos úton.Ez a két lehetőséged van.
2013. ápr. 14. 22:23
 12/27 anonim válasza:
11 Ennyire nem lehetsz hülye..
2013. ápr. 14. 22:24
 13/27 anonim ***** válasza:
76%

A képeid meglesznek, de nem tud egyből beazonosítani, azaz kisebb az esélye, hogy következményei lesznek.

Tehát, 2 dolgot tehetsz:

1, Engedsz neki. Ekkor randit kér, majd csókot, később szexet, majd rendszeres szexet, esetleg be is durvul közben, mert a végére úgy érzi majd, hogy teljesen a hatalmában tarthat.

2, Nem engedsz neki. Most azonnal megszakítod vele a kapcsolatot. Ekkor lehet, hogy megpróbálja nyilvánosságra hozni a képeid. Ez nem biztos, hogy sikerül neki, de vélhetően kikerül majd egy blogra. Ebbe törődj bele. Ne foglalkozz vele, páran majd kielemzik a képeket, meg hogy mit hogyan csinálnának veled, de mivel nem ismernek, ennek rád nézve semmi következményei nem lesznek. Max ha valaki mégis, simán tagadd le! 1 hét után már senki se fog vele foglalkozni.

2013. ápr. 14. 22:24
 14/27 anonim válasza:
Keress fel egy ügyvédet!
2013. ápr. 14. 22:30
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kell neked, meg is érdemled. Sajnálom, de ez a véleményem.
2013. ápr. 14. 22:36
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ügyvéd és rendőr nem óv meg, meg úgy a neved is kiderülhet.

De ha a kép kikerült, és elkezdnek miatta zaklatni, akik felismertek, akkor jöhet az ügyvéd!

Meg a srácnak is megmondhatod, hogy most vége, és ha viszontlátod a képeid, akkor mész ügyvédhez, és a gatyáját is elpereled! :D

2013. ápr. 14. 22:36
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Most nem vagy részeg véletlen ? Egy kis puncit néznénk ám mi is.
2013. ápr. 14. 22:39
 18/27 anonim válasza:
Tökmindegy, tudja-e a neved. A napiszart a te ismerőseid közül is biztosan sokan nézik. Viszont amíg nem tesz semmit, addig mindenki tehetetlen... Utána esetleg lehet lépéseket tenni, de koránt sem biztos, hogy sikerrel jársz. Ez van, buta voltál, legközelebb masztizz egyedül.
2013. ápr. 15. 07:20
 19/27 (g)brigi ***** válasza:

Ki is nevetnének ha ezzel a rendőrségre mennél, ha még fel sem rakta. Arról nem is beszélve, ha mégis ügy lenne belőle, milyen élvezettel hallgatná végig a rendőrség, bíróság a beszélgetést. Mert ugye nem gondolod, hogy esetleg ő ne védekezne a Te provokatív viselkedéseddel a szép kis beszélgetéseteket bemutatva.

Felelőtlen vagy, viseld a következményeit. Idegennek kiadni mindent magadról, intim dolgokat. Legalább arra lett volna eszed, hogy a fejed ne legyen a képen. Így jártál.

2013. ápr. 15. 09:24
 20/27 anonim ***** válasza:

Sajnálom, megérdemled.Mindenki a saját kárán tanul, ha a másén már nem megy.Ekkora hülyeséget csinálni....

Lepontozhatsz, de igazam van.

2013. ápr. 15. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!