Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csináljak, ha "meg vagyok...

Mit csináljak, ha "meg vagyok fenyegetve"?

Figyelt kérdés
Dumáltam egy pasival, és mivel kicsit be voltam gőzölve ezért mindenfélét írogattam hogy mikre lennék kapható, elküldtem magamról képeket (mindenfélét) és most azzal fenyeget, hogy ha nem adom meg a mobilszámom és nem talizok vele, kirakja mindenhováa képeket a neten...
2013. ápr. 14. 22:12
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
esetleg rendőrség???
2013. ápr. 14. 22:14
 2/27 anonim ***** válasza:

A nevedet tudja?

Ha nem szeretnél vele együttlenni, akkor ne menj bele, mert nem fogja abbahagyni a zsarolást, egyre többet kér majd.

2013. ápr. 14. 22:15
 3/27 anonim válasza:
butus voltál hogy elküldted. szerintem az lenne a legjobb, ha soha többé nem hallana rólad. szakíts meg vele minden kapcsolatot, azt se tudja hogy élsz. ha ismered személyesen, akkor meg baráti segítséggel meg lehet őt is fenyegetni
2013. ápr. 14. 22:15
 4/27 anonim válasza:
Ha nem tudja a neved, akkor ne foglalkozz vele, csak szakítsd meg a kapcsolatot, ennyi.
2013. ápr. 14. 22:16
 5/27 A kérdező kommentje:
És annak mi értelme van h nem tudja a nevem? Attól még a képek azok képek.
2013. ápr. 14. 22:17
 6/27 anonim válasza:
100%
Gratulálok. Okos voltál. Ez a tag felfogja rakni igy is úgy is a képedet.Ha megadod a számodat neki akkor azért, ha nem azért. Ezt megszívtad. A pasinak meg egy nagyot mutass be.
2013. ápr. 14. 22:18
 7/27 anonim válasza:
A Rendőrségre meg szépen battyogj be, abban a szent pillanatban ahogy a képed megjelenik.
2013. ápr. 14. 22:19
 8/27 anonim válasza:
100%

Az arcod látszik a képeken?

Semmi biztosítékod nincs, nem is lesz, hogy ha megadod a számodat, ha találkoztok, stb akkor késöbb nem váltja be az igéretét és nem terjeszti a képeidet.

2013. ápr. 14. 22:19
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék a rendrségre menni ezért...
2013. ápr. 14. 22:21
 10/27 A kérdező kommentje:
Igen, látszik az arcom. Meg intim dolgok is.
2013. ápr. 14. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!