Mit tegyek? Gyakorlatilag meg lettem (tünk) fenyegetve! Segítség!
Elnézést kérek a kategóriáért, de sajnos nem találtam másik megfelelőt.
Osztályfőnököm ma besétált és közölte, hogy aki a pénteki szalagavatóra nem jön el(mi vagyunk a végzősök) az nagyon megbánja még.
Év elején jeleztem az igazgatónak írásban, hogy nem tudom megfinanszírozni ezt a 'bulit', anyáméktól külön vagyok, a kutya nem ad rá nekem pénzt. Igazgató úr megértette és engedélyezte. Na hát ez az osztályfőnököt nem érdekli. Tartok tőle, hogy visszavágna, és esetlen mégtöbb fktív hiányzás tűnne fel a naplóban, vagy a végén nem mehetek szakmunkásra. Elmenni akkor sem tudok,ha meggebedek. Nincs semmiféle ruhám, farmeron kívül, nem tudok hat tálca sütit vinni, sem a belépőket megfizetni.
Forduljak igazgatóhoz, és kockáztassam, hogy megszívat? Sajnos több "stikkje" van az öregnek, két nagykorú diákot csak azért kirúgatott, hogy bemutassa, hogy ő megteheti(ezt a két diákkal közölte is).
mayld???
Kedves előző! a majd szó jobb lenne, nem?
Utolsó, te meg gyors üss fel egy helyesírási szótárat, mert téged is érnek maJd még kellemetlenségek az életben:)
Kérdező, beszélj az igazgatóval, hogy az osztályfőnököd képtelen figyelembe venni, hogy te nem tudsz elmenni a szalagavatóra pénzügyi okot miatt, ő közölte, hogy ebből bajod lesz, és félsz a helyzettől, tudván, hogy fordult már elő ilyen korábban... Egyébként másokat hogy tudott kirúgatni, hogyha az igazgató nincs benne ezekben a dolgokban?
Én valóban elmennék farmerban a helydben, ha ő annyira akarj hogy menj, égjen ő.
Egyébként pedig akár kérhetsz az iskolától is támogatást.
Én nem akartam keringőzni a szalagavatón, mert nem lett volna pénzem ruhát kölcsönözni.
De mivel a suliban viszonylag én voltam az egyetlen ember aki sportosságánál fogva nem volt se duci se anorex, ráadásul valamennyire tudok is táncolni, a szervező tanár ragaszkodott hozzám.
Kifizettetett a sulival 25000ft-ot, csak hogy ott legyek.
Mondd meg az osztályfőnöködnek, ha intézi a finanszírozást, feltétlenül ott leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!