Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feketén dolgoztam, nem kaptam...

Feketén dolgoztam, nem kaptam fizetést, mondtam a főnöknek, hogy feljelentem, halálosan meglettem fenyegetve. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 15:47
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Öld meg te őt, és akkor már nem kell félned. Bár akkor semmikép sem fog sz pénzt kapni. :( Jelentsd föl anonimba, vagy ha van elég haverod fenyegetsétek meg ti. A nagybátyám lecsapta a volt főnökét, mert az csak fele annyit fizetett mint amennyit ígért, és utána a főnök hang volt följelentést tenni, mert akkor róla is derültek ki volna dolgok.
2012. szept. 29. 16:02
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
nem mind1, hogy milyen ember a főnököd. ha pl valami underground maffia rendezvényszervező akkor érdemes okosan dönteni.
2012. szept. 29. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Ha előre tudod, hogy fekete lesz a munka, nem kell elfogadni.Ha mindenki így tenne, ezek a nyomorék csalók hamar észhez térnének..

Ha te önként álltál be feketézni, akkor téged is megbüntethetnek.Az lenne az alternatív megoldás, ha névtelenül feljelentenéd, csak akkor nem biztos, hogy komolyan veszik a dolgot és ellenőrzik.Vagy veszed a bátorságot és a munkaügyi felügyelőségen mindezt szépen elmondod, meg a NAV-nál.Őt úgyis jobban meghúzzák, te lehet, hogy ejnye bejnyével megúszod.

2012. szept. 29. 16:05
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Ha feketén dolgoztál, akkor semmi papír sincs hogy ott voltál. Így hogy bizonyítod a bíróságon hogy tartozik a fizetéseddel?

Feketemunka: több pénz, de több a kockázat is.

2012. szept. 29. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Ha van az alkalmazottak között olyan aki tanúsitja hogy te ott tevékenykedtél hónapokig akkor érdemes feljelentést tenned. Még a járulékokat is megelölegzik neked, azt pedig behajtják a fönökön. Szóval nem jár jól.

Viszont ha mindenki azt mondja hogy téged sosem láttak, hát akkor törvényes keretek közt nem tudsz mit tenni.

2012. szept. 29. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
azért az sem mindegy, hogy mennyivel is lóg?
2012. szept. 29. 16:52
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Összekarcolod a kocsiját és a lelkednek jobb lesz.
2012. szept. 29. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:
25%

"Mit csináljak?"

Jelentsd fel.

2012. szept. 29. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem nagy oszeggel tartozik es van meg 500ft a zsebedben, es nem tudja neved , cimed a volt fonok es jo kocsija van, akkor ajanlok vali hatasosat! Bemegy a haztartasi boltba, es vasarolsz 1 liter KROMOFAGOT! Ezzel locsold meg az autojat a tetejetol az oldalakig es utana nagyon gyorsan tunj el a kornyekrol, ha ezutan esetleg elkapna es kerdore vonna, tagadj mindent es mond meg neki hogy feljelented a fizetesedert, ragalmazasert, es ha bantalmaz akkor azert is, ez a nyilt utcan ha okos nem teszi, foleg ha veszekszel vele, torekedj egy ipari, vagy egy terfigyelo kamera zonajaba menni, hogy legyen bizonyitek ha bantalmaz.
2012. szept. 30. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Először is: mit csinálj a jövőben? Ne vállalj fekete munkát.

Ezt meg hagyd a fenébe.

2012. dec. 14. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!