Ha feljelentem lesz valami bajom? Kidobta a tulaj a cuccainkat. Irtunk szerzödest de nem voltunk bejelentve, Az utolso atutalasrol van meg a szamla. Mit lehet tenni?
Szobat bereltünk egy idös nönel, masfel evig laktunk ott. Beköltözeskor itunk szerzödest. (Mikor jöttünk, mennyit alberletet fizetünk, plusz a rezsi aranyos resze stb... Az is kikötes volt hogy mielött kiköltözünk 1 honappal elötte szolunk.)
Mondta hogy bejelent minket magahoz ideiglenesen. Ez nem törtent meg.
Kimentünk külföldre dolgozni a parommal Aprilid 6-an. Mondtuk neki hogy a szoba berleti dijat tovabbra is fizetni fogjuk, hogy legyen hova hazamenni. Nem vittünk magunkkal semmit csak 3-4 valtasruhat es a kavefözöt. Minden mast otthagytunk:Tele ruhak(börkabatok,jekik),porszivo, ruhaszarito,szamitogep, könyvek,edenyek, etkeszlet,agynemü es huzatok.
15-en küldtük neki a penzt a marciusi rezsire es az aprilisi alberletre. (Közben folyamatosan azon aggodott hogy mi lesz a szobaval es tudunk-e fizetni?Kerdezte hogy mi lenne ha levinne a cuccainkat a pincebe es kiadna a szobat?)
Közben mi itt kint nagyon porul jartunk, nem jelent be a fönököm, parom nem kap fizut. Sogornömeknel nem ferünk el, ezert itt is szobat berlünk egy ismerösenel.(De itt csak az elhasznalt villanyt es vizet fizetjük.)
Majusban, mikor a következö alberletpenzt kellet volna küldeni szolt parom a tulajnak hogy: oke legyenszives vigye le a pincebe a cuccokat es adja ki a szobat.Majd fizetünk a tarolasert. Erre azt mondta hogy mar adott fel hirdetest a szobara.
A magyar telefonunkat külföldön nem tudjuk tölteni, internethez pedig akkortajt nem volt hozzaferhetösegünk. Majus vege fele kaptunk töle egy olyan e-mail amiben az allt hogy: XY, nem tudtam elerni magukat, a cuccaikat kidobtam. Remelem boldogulnak. Üdv WZ neni.
Na most erre mit lepjünk?!? Ha lenne penzünk mar reg elhoztuk volna. Es az a baj, hogy rokonok vagy baratok sincsenek akik segithetnenek.
Meg van meg a szerzödes es a papir az utolso atutalasrol. Feljelenthetem? Lesz nekünk abbol bajunk hogy nem voltunk bejelentve?
Cak egy szobat bereltünk az ö lakasaban. Amikor kiderült hogy nem lesz penzünk fizetni tovabb, akkor szoltunk neki hogy vigye le a pincebe es adja ki a szobat. Majd adunk penzt a tarolasert.
Irt utana meg egy ket e-mailt, hogy mikor megyünk, meg mikor kap pezt, de hat nem tudtuk elolvasni. Nem is tudjuk hogy mikor tudunk menni.
A szobat Magyarorszagon bereltük, most külföldön vagyunk. Epp ez a baj hogy nem tudunk most meg vissza menni. Ha blöffölt is, lehet hogy mire visszaerünk mar tenyleg nem lesznek meg a holmijaink.
Nem igazan szeretnek birosagra maszkalni, ügyvedre meg vegkepp nincs penzünk. Csak azt szeretnenk visszakapni ami a mienk. Es ha nem all kötelnek gondoltam szepen besetallok a rendörsegre.Ha mar mas megoldasra nem hajlando.
Mostanra mar kidühöngtem magam, csak faj a tudat hogy szemetre került minden ingosagunk amiert evekik dolgoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!