Többször is majdnem elütött a szomszéd, aki az autójával úgy hajt ki a járdán át az úttestre, hogy előtte nem néz körül. Ha feljelentem, akkor megbüntetik?
"És ha kamerával rögzítek egy esetet, és igazolom tanúkkal?"
És ha én kamerával rögzítem mikor vacsorázol akkor téged leültetnek?
"És ha kamerával rögzítek egy esetet, és igazolom tanúkkal?"
És ha én kamerával rögzítem mikor vacsorázol akkor téged leültetnek? Mert ilyen alapon már kizárólag színészek és előadóművészek lennének börtönben, hisz a bűnözőknek nem maradna hely.
Nem kérdeznél ilyet, ha látnád a sebességét is, és amilyen váratlanul bukkan elő. Nekem már várható, várom is, figyelem is. Akik viszont életükben először sétálnak erre és rendes emberek, azoknak nem várható. Még csak táblát sem tesz ki, hogy vigyázat, kocsikihajtás, vagy bármi.
A hozzánk érkező gyerekeknek is megvan mondva, hogy nagyon legyenek résen.
De ez akkor sem normális dolog.
Akár te is lehetsz a következő majdnem áldozata, csak azután nehogy lemaradjon a majdnem-szó, mert ez a szomszédnál nem garanciális.
Azzal, hogy vacsorázom, senkit sem veszélyeztetek, a példád nevetséges.
Szerintem meg jelentsd a rendőrségen,és ha van videó felvételed azt is vidd magaddal.Nem ártana tanúkkal együtt igazolni,hogy a szomszéd veszélyezteti mások testi épségét.Ezenkívűl van egy kressz szabály is,ami a tolatásra,vagy a parkoló állás elhagyására vonatkozik.Ezt azért ne hagyjuk figyelmen kívül.
Az egy másik dolog,hogy én személy szerint kirángatnám az ülésből,és letépném a fejét,ha az én gyerekeimet emígy veszélyeztetné teljesen feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!