Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha feljelentem lesz valami...

Ha feljelentem lesz valami bajom? Kidobta a tulaj a cuccainkat. Irtunk szerzödest de nem voltunk bejelentve, Az utolso atutalasrol van meg a szamla. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Szobat bereltünk egy idös nönel, masfel evig laktunk ott. Beköltözeskor itunk szerzödest. (Mikor jöttünk, mennyit alberletet fizetünk, plusz a rezsi aranyos resze stb... Az is kikötes volt hogy mielött kiköltözünk 1 honappal elötte szolunk.)

Mondta hogy bejelent minket magahoz ideiglenesen. Ez nem törtent meg.

Kimentünk külföldre dolgozni a parommal Aprilid 6-an. Mondtuk neki hogy a szoba berleti dijat tovabbra is fizetni fogjuk, hogy legyen hova hazamenni. Nem vittünk magunkkal semmit csak 3-4 valtasruhat es a kavefözöt. Minden mast otthagytunk:Tele ruhak(börkabatok,jekik),porszivo, ruhaszarito,szamitogep, könyvek,edenyek, etkeszlet,agynemü es huzatok.

15-en küldtük neki a penzt a marciusi rezsire es az aprilisi alberletre. (Közben folyamatosan azon aggodott hogy mi lesz a szobaval es tudunk-e fizetni?Kerdezte hogy mi lenne ha levinne a cuccainkat a pincebe es kiadna a szobat?)

Közben mi itt kint nagyon porul jartunk, nem jelent be a fönököm, parom nem kap fizut. Sogornömeknel nem ferünk el, ezert itt is szobat berlünk egy ismerösenel.(De itt csak az elhasznalt villanyt es vizet fizetjük.)

Majusban, mikor a következö alberletpenzt kellet volna küldeni szolt parom a tulajnak hogy: oke legyenszives vigye le a pincebe a cuccokat es adja ki a szobat.Majd fizetünk a tarolasert. Erre azt mondta hogy mar adott fel hirdetest a szobara.

A magyar telefonunkat külföldön nem tudjuk tölteni, internethez pedig akkortajt nem volt hozzaferhetösegünk. Majus vege fele kaptunk töle egy olyan e-mail amiben az allt hogy: XY, nem tudtam elerni magukat, a cuccaikat kidobtam. Remelem boldogulnak. Üdv WZ neni.

Na most erre mit lepjünk?!? Ha lenne penzünk mar reg elhoztuk volna. Es az a baj, hogy rokonok vagy baratok sincsenek akik segithetnenek.

Meg van meg a szerzödes es a papir az utolso atutalasrol. Feljelenthetem? Lesz nekünk abbol bajunk hogy nem voltunk bejelentve?

2012. jún. 25. 18:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Itthon nincs valaki jó barát, rokon aki mondjuk elvihetné a cuccokat? Pl felhívjátok a tulajt, hogy xy ezen meg ezen a napon megy, adják át a ti holmijaitokat, vagy feljelentést tesztek lopás miatt.
2012. jún. 26. 23:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem olvastad vegig? Mondom hogy nincs, különben mar reg megkertünk volna valakit es nem kellett volna ilyen kerdest kiirnom.
2012. jún. 28. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!