Brutto es netto ber kozotti kulonbseg visszaigenylese az allamtol lehetseges?
Hülyeséget beszélsz,na ha így gondolkodol akkor a a tanulásod összes költségét is visszafizeted az óvodától az Egyetemig?Aztán az összes családi pótlékot is amit kifizeted neked az Állam?Az összes egészségügyi költséget is visszaadod,vagy az összes utazási támogatást is?Miért csak az Állam adjon neked,amit addig kaptál az miért is nem járna vissza?
Ha valaki a nyugdíj előtt meghal és egész életében fizetett az mit kap vissza?Hmmmm?
> Ha valaki a nyugdíj előtt meghal és egész életében fizetett az mit kap vissza?Hmmmm?
Kosz hogy ravilagitasz, 70 evesen az emberek mar meghalnak, es 65 ev a nyugdij korhatar. Ez olyan mint a kartya jatek, mindig a bank nyer.
Nem volt csaladi potlekom soha es munkanelkuli segelyen sem eltem. Amellett pedig 15 eve nem voltam orvosnal, korhazban sem toltottem el soha egy napot, max a fogamat kellett betomni amiert fizettem. Ugyhogy ne beszelj itt nekem az egeszsegugyi ellatasrol amikor olyan alap dologert is fizetni kell mint a szemuveg vagy a fogtomes.
"Kosz hogy ravilagitasz, 70 evesen az emberek mar meghalnak, es 65 ev a nyugdij korhatar. Ez olyan mint a kartya jatek, mindig a bank nyer."
Van aki meghal,van aki még 90 évesen sem,nem lehet általánosítani.Egy közösség része vagy amit úgy hívnak,hogy Magyarország!A befizetésedért számíthatsz a közösség segítségére ha megbetegszel ,ha lerokkansz,stb.
Azt azért ne mondjad,hogy nem kaptál soha családi pótlékot.Talán te soha nem voltál gyerek?Soha nem utaztál soha nem tanultál?Na neee!
Szóval kérdésedre válaszolva:
Nem, ilyen visszaigénylési lehetőséged nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!