Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Brutto es netto ber kozotti...

Brutto es netto ber kozotti kulonbseg visszaigenylese az allamtol lehetseges?

Figyelt kérdés
Ha en X evet dolgoztam Magyarorszagon rendesen fizetve az adot, tb, meg amibol a nyugdijam lesz. De utana elhagyom az orszagot es nem kivanok nyugdijba menni Mo-on, van-e lehetoseg visszakovetelni a brutto es netto ber kozotti kulonbseget az allamtol?
2013. márc. 17. 06:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
:D Viccnek Jo.
2013. márc. 17. 06:18
 2/25 anonim ***** válasza:
98%

Hülyeséget beszélsz,na ha így gondolkodol akkor a a tanulásod összes költségét is visszafizeted az óvodától az Egyetemig?Aztán az összes családi pótlékot is amit kifizeted neked az Állam?Az összes egészségügyi költséget is visszaadod,vagy az összes utazási támogatást is?Miért csak az Állam adjon neked,amit addig kaptál az miért is nem járna vissza?

Ha valaki a nyugdíj előtt meghal és egész életében fizetett az mit kap vissza?Hmmmm?

2013. márc. 17. 07:09
 3/25 anonim ***** válasza:
49%
Egyébként is amit ma befizetsz azt a mai nyugdíjasok kapják meg,a Te nyugdíjadra valót majd az akkori munkavállalók fogják megtermelni.Persze ha lesz még egyáltalán valaki aki megtermelje majd akkor ,mert ha mindenki elmegy innen akkor baj lesz.Ez a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer lényege,de csak akkor működik ha elegendő gyermek születik.
2013. márc. 17. 07:14
 4/25 A kérdező kommentje:

> Ha valaki a nyugdíj előtt meghal és egész életében fizetett az mit kap vissza?Hmmmm?

Kosz hogy ravilagitasz, 70 evesen az emberek mar meghalnak, es 65 ev a nyugdij korhatar. Ez olyan mint a kartya jatek, mindig a bank nyer.

Nem volt csaladi potlekom soha es munkanelkuli segelyen sem eltem. Amellett pedig 15 eve nem voltam orvosnal, korhazban sem toltottem el soha egy napot, max a fogamat kellett betomni amiert fizettem. Ugyhogy ne beszelj itt nekem az egeszsegugyi ellatasrol amikor olyan alap dologert is fizetni kell mint a szemuveg vagy a fogtomes.

2013. márc. 17. 07:14
 5/25 anonim ***** válasza:
95%
Ahány. Semmilyen állam által finanszírozott szolgáltatást nem vettél igénybe..... Nem jártál iskolába, nem kaptad meg a kotelezo oltasokat, nem hasznaltal tömegközlekedést, sot, az utcán sem jártál soha. Hat ennyi esszel jobb is, ha költözöl.
2013. márc. 17. 07:18
 6/25 anonim ***** válasza:
89%

"Kosz hogy ravilagitasz, 70 evesen az emberek mar meghalnak, es 65 ev a nyugdij korhatar. Ez olyan mint a kartya jatek, mindig a bank nyer."

Van aki meghal,van aki még 90 évesen sem,nem lehet általánosítani.Egy közösség része vagy amit úgy hívnak,hogy Magyarország!A befizetésedért számíthatsz a közösség segítségére ha megbetegszel ,ha lerokkansz,stb.

Azt azért ne mondjad,hogy nem kaptál soha családi pótlékot.Talán te soha nem voltál gyerek?Soha nem utaztál soha nem tanultál?Na neee!

2013. márc. 17. 07:29
 7/25 anonim ***** válasza:
96%
Kedves kérdező tudod Te hogy a metrójegy mire elég?Még a bérek kifizetésére se,az is a közösség pénzéből van fenntartva,persze Bécsben több jut rá mert gazdagabbak.
2013. márc. 17. 07:32
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
Nézd,Európa keleti felén sose volt könnyű az élet,a családok évszázadok óta úgy vállalnak gyermeket,hogy nekik talán már jobb lesz.Vannak sokkal fontosabb dolgok is ,mint a pénz,ilyen a szeretet a barátság.Én itthon dolgozok és tudom,hogy amit tőlem levonnak azt a szüleim /is/ megkapják nyugdíjként,aztán majd az én gyermekeim meg megtermelik az én nyugdíjamra valót.Így működik egy közösség a szolidaritás az idősebb nemzedékekért.
2013. márc. 17. 08:00
 9/25 anonim ***** válasza:
15%
Természetesen lehetséges. Én soha egy fillért nem hagyok bent.
2013. márc. 17. 08:22
 10/25 anonim ***** válasza:
57%

Szóval kérdésedre válaszolva:

Nem, ilyen visszaigénylési lehetőséged nincs!

2013. márc. 17. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!