Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudnám kipaterolni őket?

Hogyan tudnám kipaterolni őket?

Figyelt kérdés

A feleségemet és a 14 éves lányomat akarom eltüntetni a házból,de nem akarnak elmenni.

Azt mondják ugyanoyan joguk van itt élni,mint nekem.

Fele-fele a ház aránya.

Együttélés már nekik nem megy mert azt mondják alkoholista vagyok.

Nekem sem megy már,mert kikészítenek idegileg,azzal,hogy nincs munkám,meg hogy iszok.

Hogy tudnám őket kiűzni a házbol jogi vagy nem jogi úton?

Köszönöm a válaszokat

2009. szept. 13. 12:39
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

15:04

Alkoholizmusra való hajlamot SEM lehet örökölni ez tévhit!!

Az alkoholizmus szenvedélybetegség

A szenvedélybetegség gyüjtőfogalom jelentése függeni valamitől!

2 dologtól lehet függeni

első ami egészséges embernél is függőséget okoz például koffein alkohol nikotin drogok stb (kémiai függőség)

második szerencsejátékok, monománia, kényszeresség, nimfománia stb (pszihés függőség)

A kémiai függőségeket nem lehet örökölni hajlamot

A pszihésekre igen de többnyire ahhoz is kiváltó ok kell hogy kifejlődjön mert magától ritkán alakul ki!

2009. szept. 15. 01:48
 32/32 anonim ***** válasza:

"Apám már fiatal korában szrette a piát buli meg ijenek..de akkor még nem volt alkoholista"

Ebben te biztos vagy?? Éltél már akkor? Láttad?

Erről meggyőződtél vagy csak Ezt mondták neked?

Szerinted lehet hinni annak aki mondta?

Nem csak azért mond ilyeneket hogy maga mellé állítson és ne hagyja eldönteni hogy te valójában mit is gondolsz??

Ezt úgy hívják hogy sugalmazás, egyfajta manipuláció!!

Javaslom elelnőrizd le a dolog hitelességét!!

Keresd fel apád korabeli iskolatársait és beszélgess el velük, kérdezz rá hogy régen is szerette e az italt!

Faggasd ki őket hogy régen miylen ember is volt ő mert szerintem független emberektől hitelesebb információkat fogsz kapni mint az anyukádtól, arra figyelj hogy ne anyukád közvetlen ismerőseitől kezdjél el infókat gyüjteni mert akkor valószínüleg csak ugyanazt fogod visszahallani amit anyád mondana, de ez nem feltétlenül lehet hiteles ebben az esetben...

2009. szept. 15. 02:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!