Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudnám kipaterolni őket?

Hogyan tudnám kipaterolni őket?

Figyelt kérdés

A feleségemet és a 14 éves lányomat akarom eltüntetni a házból,de nem akarnak elmenni.

Azt mondják ugyanoyan joguk van itt élni,mint nekem.

Fele-fele a ház aránya.

Együttélés már nekik nem megy mert azt mondják alkoholista vagyok.

Nekem sem megy már,mert kikészítenek idegileg,azzal,hogy nincs munkám,meg hogy iszok.

Hogy tudnám őket kiűzni a házbol jogi vagy nem jogi úton?

Köszönöm a válaszokat

2009. szept. 13. 12:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag sehogy

nem jogilag el tudod üldözni,ha nagyon bunkó vagy,de akkor kérheti a gyermekre való tekintettel a kizárólagos használatot,aztán hatóságilag kiraknak.

Szerintem egyszerűbb lenne,ha orvoshoz fordulnál,ha tényleg iszol,aztán talán menthető lenne a házasság.

2009. szept. 13. 13:02
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne igyál, keress magadnak munkát, próbáld újra megszerettetni magad, és akkor talán a házasságod is rendeződhet. Neked ez a helyzet jó? Abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy ha elküldöd őket, miből fogsz megélni. Az hogy a feleséged morog, veszekszik, teljesen igaza van. Eltart egy piást. Gondolkozz el azon, hogy mi lenne a helyes megoldás!!!
2009. szept. 13. 13:03
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha igy kezded a kérdésed, ahogy most leirtad, rögtön máshogy szoltak volna hozzá emberek, nyugi nem fog kitenni benneteket jogilag sehogy ! De probáljatok kiutat ebböl a dologból mert ez nem állapot. Sok sikert.
2009. szept. 13. 13:08
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért én elválnék. Minek egy ilyen helyzetet fentartani? Nem igaz, hogy azt a 12 ezer forint illetéket nem tudjátok kifizetni.
2009. szept. 13. 13:13
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg kevés anyukád fizetése és tényleg válni akar,akkor kérheti a költségmentességet,ebben az esetben egy fityingjébe se kerül.

Azonkívül furcsállom,hogy valakinek a saját és gyermeke nyugalma nem ér 12000 ft-ot!

2009. szept. 13. 13:20
 16/32 anonim válasza:
58%
illetékre nincs anyádnak 12 ezer forintja, de látom netre telik, meg a mihaszna apádat is eltartja,eteti-itatja, borra-sörre van neki. gondolom te még nem dolgozol, tehát minderre telik egy fizetésből, de illetékre nem? nekem ez kicsit fura
2009. szept. 13. 13:29
 17/32 A kérdező kommentje:

nem itatjuk:S

kölcsön kéreget a falubelijektől..mi nem adjuk vissza..

nem tudtam hogy az illeték cska 12000azt hittem több..nem kell mindjárt leoltani..:S

de azért köszönöm a válaszokat

2009. szept. 13. 13:41
 18/32 anonim ***** válasza:
83%

A válásra miért kellene pénz?

Ha nincs pénz ügyvédre akkor lehet a bíróságtól is igényelni költségmentességgel..

Különben sokat dobna a dolgon ha egyszerüen bevinnétek a hütötöket és a saját dolgaitokat a saját szobátokba és lezárnátok az ajtót mert ehhez jogotok van dehát a magán használatú helyiségek zárásához!! Ha feltöri az ajtót, ki kell hívni a rendörséget vagy a jegyzőt helyszineltetni és feljelentést tenni, és már lépéselönyben lesztek amúgy meg levegőnek kell nézni...

Ha közös használatú helyiséget zár le pl konyha vagy közlekedő vagy fürdöszoba, akkor azt jogotok van feltöretni a költségeket pedig megfizettetni vele és birtokvédelmet kérni a polgármesteri hivataltól!!

Én 3 éve élek így az "anyámmal" aki a házba hordja apám halála óta a faszikat és lényegében az egész házat használják csak én vagyok egy külön szobában... Viszont én meg baxok rezsit fizetni cserébe és ingyen használok mindent és kinyalhatják!! Ha ő rezsiköltséget követel rajtam akkor én lakbért fogok rajta követelni a többlethazsnálatért!

Szerintem nézz utánna dolgoknak mert anyukád vagy nem elég tájékozott válás ügyben vagy előtted sunyizik és hülyének néz a hátad mögött..

Mindig van lehetőség lépni NEM KÖTELEZŐ NYELNI!!!

2009. szept. 13. 13:56
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy van egy olyan is hogy egymás vendégeit nem lehet kidobni a közös tulajdonú házból!! Szóval ha te hétvégén melegfelvonulást szervezel a folyosóra és a kertbe meghívod a száztagú cigányzenekart akkor a másik fél nem tehet ez ellen semmit csak hogy nyel...

Ha erőszakoskodik, hivni kell a zsarukat, ha még ráadásul ittasan erőszakoskodik a rendőrök vagy leszerelik és beviszik vagy ki fogják hívni a mentöket azok meg egyszeröen elviszik a detoxba vagy a pszihiátriára ha van még ilyen!! Ha nekimegy a rendőrnek büncselekményt követ el... Úh meg lehet ám szivatni sokféleképpen az ilyen köcsögöt!

Kérdés hogy anyud meddig hajlandó még nyelni..

Az orditozással semmire sem fog menni..

Amúgy apád miért iszik? Mi a baja? Normális ember nem iszik ok nélkül.. Megvannak anyudékkal? Vagy te jóban vagy az apáddal? Ismered egyáltalán mint embert?

2009. szept. 13. 14:03
 20/32 anonim ***** válasza:
66%
Vagy csak elitéled és beszopsz mindent amit anyád róla állít...
2009. szept. 13. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!